به گزارش میمتالز، مدیر مجتمع سنگان با بیان این مطلب افزود: در ابتدای اسفندماه سال ۹۹ قرارداد عملیات اجرایی تولید در سه واحد خردایش و فرآوری به پیمانکاران ابلاغ شد. حسن جعفری گفت: با برنامهریزی صورتگرفته، تولید در کارگاه فرآوری شماره ۸ در نیمه دوم اسفند آغاز و تا پایان اردیبهشت سالجاری حدود ۱۲۶ هزار تن سنگآهن در این کارگاه فرآوری شد.
مدیر مجتمع سنگآهن سنگان افزود: با توجه به تغییر نوع کلوخه ورودی از معادن و لزوم تغییر سایز محصول، بهینهسازی و اعمال تغییرات در چیدمان خطوط فرآوری در کارگاههای شماره ۲ و ۶ در دستور کار قرار گرفت و نهایتا این دو کارگاه نیز با هزینهای بیش از ۱۵۰میلیارد ریال در ابتدای خرداد امسال آماده بهرهبرداری شد.
جعفری اظهار کرد: باهدف رسیدن به ظرفیت مطلوب تولیدی و ایجاد حداکثر اشتغال ممکن در بخش فرآوری، مناقصه انتخاب پیمانکار برای واحد فرآوری شماره ۳ نیز در حال برگزاری است.
وی افزود: با آغاز فعالیت این کارگاههای فرآوری، برای ۲۲۰ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است. با تکمیل طرحهای در دست اقدام، میزان کل اشتغال در این بخشها به بیش از ۳۰۰ نفر خواهد رسید.
جعفری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه عملیات استخراج محدودههای پلاسری در مجتمع برای چند سال متوقف شده بود، گفت: با توجه به اخذ مجوز برداشت از محدودههای جنوب توده A در سال ۹۹، عملیات استخراج و پیشفرآوری ذخایر موجود در این محدوده با هدف تولید ۳۰۰ هزار تن محصول در دستور کار مجتمع قرار گرفت. وی افزود: در این راستا فرآیند اداری برگزاری مناقصه برای انتخاب پیمانکار در حال پیگیری است.
مدیر مجتمع سنگآهن سنگان گفت: با توجه به انباشت سنگآهن کمعیار حاصل از عملیات خردایش و فرآوری در انبارهای مجتمع و اکتشاف سنگآهن سیدریتی در نقاطی از معدن، طرح احداث کارخانه کنسانتره برای فرآوری این سنگها در مجتمع مطرح شده و انجام مطالعات فنی و اقتصادی آن در دستور کار قرار گرفته است.
جعفری افزود: در سالجاری این مطالعات با همکاری مرکز تحقیقات فرآوری ایران انجام و پس از بررسی نتایج در خصوص ساخت کارخانههای مذکور اقدام خواهد شد.
منبع: دنیای اقتصاد