تاریخ: ۰۶ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۲۰
بازدید: ۴۱۴
کد خبر: ۲۱۵۷۴۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانک توسعه تعاون برای ناوگان حمل و نقل

۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانک توسعه تعاون برای ناوگان حمل و نقل
‌می‌متالز - بانک توسعه تعاون با همکاری شرکت شکوفا صنعت پویا ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه ناوگان حمل و نقل کشور در نظر گرفته است.

به گزارش می‌متالز، بانک توسعه تعاون همکاری‌های متعددی با شرکت‌های تولیدی و صنعتی در سراسر کشور برقرار نموده است. این بانک در استان کرمان نیز فعالیت توسعه‌ای مناسبی داشته است و همکاری بانک با شرکت پارس فیدار کارمانیا از زیر مجموعه‌های وابسته به شرکت شکوفا صنعت پویا امکان تامین مالی تولید تریلی کمپرسی‌های سه محور به میزان ۳۰۰ میلیارد ریال را فراهم می‌سازد.

براساس توافقات اولیه بانک توسعه تعاون برای خرید تریلی کمپرسی‌های سه محور تولیدی شرکت پارس فیدار کارمانیا تا سقف ۶ میلیارد ریال به ازای هر دستگاه به ۵۰ نفر از معرفی شدگان از سوی این شرکت پرداخت می‌کند.

این بانک همچنین قابلیت پوشش دهی کلیه نیاز‌های بانکی شرکت پارس فیدار کارمانیا را داراست. شایان ذکر است استان کرمان در سال‌های اخیر جهش بسیار خوبی در صنایع فلزی و معدنی را شاهد بوده است، و شرکت شکوفا صنعت یکی از شرکت‌های موفق در زمینه تولید قطعات فلزی سنگین است.

شرکت شکوفا صنعت پویا از سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را با تولید انواع ورق‌های فرمینگ سرد و با احداث واحد تولیدی با وسعت ۱۷ هکتار (شامل ۳۰ هزار متر مربع فضای مسقف به همراه ۴۰ هزار متر مربع فضای انبار) و ۴۵۰ نفر پرسنل اداری و فنی، با ظرفیت ۲۵۰۰ تن انواع سازه‌ها و تجهیزات فلزی، به عنوان بزرگترین مجموعه تولیدی جنوب شرق کشور آغاز کرد. این شرکت فعالیت خود را گسترش داده است تعداد کارکنان شرکت‌های زیر مجموعه شکوفا صنعت هم اکنون به هزار نفر رسیده است.

شایان ذکر است سعید معادی معاون امور استان‌ها و بازاریابی بانک توسعه تعاون و غلامرضا کافی زاده مدیر شعب استان کرمان طی نشستی با مدیران این شرکت، در خصوص مسائل اجرایی توافق مد نظر به گفتگو نشستند.

معاون امور استان‌ها و بازاریابی بانک توسعه تعاون از شرکت پگاه کرمان نیز بازدید کرد. در این بازدید بر آمادگی بانک برای همکار‌های بیشتر و قابلیت‌های بانک در تمامی زمینه‌های بانکداری اسلامی و خدمات تخصصی بانک از قبیل ضمانت نامه و پرداخت تسهیلات در قالب خرید دین تاکید شد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده