به گزارش میمتالز، سیدمحمدجعفرى با اشاره به اینکه برخی موانع حوزه دریایی و بندری کشور شامل تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی آمریکاییها است، اظهار کرد: این مساله موجب شده تا امکان ارتباط مالی با کشورهای مختلف دنیا برای ایران وجود نداشته باشد و همین امر مشکلات عدیدهای را برای اقتصاد ایران به وجود آورده که حوزه دریایی و بندری نیز از آن مستثنی نیست.
وی ادامه داد: علاوه بر این حوزه حمل و نقل دریایی با برخی موانع داخلی مواجه است که ضرورت دارد هر چه سریعتر اصلاح امور در دستورکار قرار گیرد تا شرایط بهتری برای حوزه دریایی و بندری کشور ایجاد شود.
عضو اتاق بازرگانی ایران یادآور شد: صدور برخی بخشنامهها و آیین نامهها مغایر با برنامه ریزی بخش خصوصی است و این امر موجب شده تا از مسیر کاری صحیح در حوزههای مختلف خارج شویم و آن گونه که باید از ظرفیتهای اقتصادی خود استفاده نکنیم، بدین جهت باید برنامههای اقتصادی به گونهای تدوین شود که بنگاه اقتصادی در مسیر پویایی و رشد قرار گیرند.
جعفری با تأکید بر اینکه عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی موجب شده تا مشکلات حوزه دریایی و بندری به حداقل برسد، گفت: سیاست گذاران باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا مشکلات بخش خصوصی در حوزه تجاری به حداقل برسد، خوشبختانه در بخش بنادر مشکلات به حداقل رسیده، اما این مساله کافی نیست و باید گامهای بلندتری برای رونق بنادر برداشته شود.
وی افزود: بنادر و بخش خصوصی شریک تجاری یکدیگر هستند و فعالیتهای اقتصادی در حوزه بندری و دریایی با مشارکت هرچه بیشتر و بهتر بخش خصوصی به گونه مطلوب تری رقم خواهد خورد و سبب میشود تا حوزه دریایی و بندری بیش از پیش رونق پیدا کند.
رییس کمیسیون تسهیل تجارت و مدیریت واردات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تأکید بر ضرورت ایجاد زیرساختهای مناسب در حوزه دریایی و بندری، بیان کرد: کشور از مزیتهای دریایی و بندری ویژهای برخوردار است و این امر حق انتخاب فوق العادهای را برای سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی بخش خصوصی ایجاد میکند.
منبع: خبرگزاری تسنیم