به گزارش میمتالز، سید علی اصغر علامه اظهار کرد: تجهیزات مورد نیاز تخلیه و بارگیری مواد فله جهت تسریع در تخلیه و بارگیری، انتقال از کشتی به انبار، به صورت ایمن و بدون آسیب بر روی اسکله بندر پارسیان نصب و راه اندازی شد.
به گفته وی، ظرفیت اسمی هر شیپ آنلودر در ساعت، ۵۰۰ تن است که بدین صورت ظرفیت دو دستگاه شیب آنلودر در ساعت هزار تن خواهد بود که ظرفیت بسیار خوب و قابل توجهی است.
علامه تاکید کرد: مزایای مکانیزه شدن بندر پارسیان با راه اندازی شیپ آنلودر و نوار نقاله کاهش زمان و به حداقل رساندن مدت زمان نگهداری بار در کشتی و جلوگیری از دموراژ کشتی ها، کاهش هزینههای بیمه، کاهش صدمه و آسیب به محصولات در حین انتقال، استفاده و سرمایه گذاری بهینه از طریق کاهش زمان توقف کشتی در بنادر و کاهش هزینههای اجاره کشتی و بندری، به حداقل رساندن هزینههای حمل و نقل مواد فله از کشتی به سیلو و افزایش ایمنی حین تخلیه و انتقال محصولات فله خشک است.
وی تصریح کرد: با ورود اولین محموله وارداتی مواد معدنی مورد نیاز مجتمع آلومینیوم جنوب که آغاز ورود تمامی محمولههای آتی این شرکت به بندر پارسیان خواهد بود، کاهش بسیار چشمگیری در هزینههای شرکت سالکو حاصل خواهد شد.
عضو هیات مدیره منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان خاطرنشان کرد: با ایجاد امکانات مورد نیاز تخلیه و بارگیری کالاهای فله در بندر پارسیان هزینه جابجایی کالا از بندر شهید رجایی به انبارهای آلومینیوم جنوب در پارسیان و لامرد کاهش مییابد. علاوه بر آن تخفیفهای قابل توجهی در تعرفه بندری به صاحبان کالا در مناطق ویژه پارسیان و لامرد به سرمایه گذاران تعلق میگیرد. این تخفیفات علاوه بر معافیتهای گمرکی، مالیاتی و ... مربوط به فعالان در مناطق ویژه پارسیان است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان وجود صادرات و واردات در بندر پارسیان را یک رشد بندری عظیم خواند و خاطرنشان کرد: با رونق این بندر هم در آمد خوبی ایجاد خواهد شد و هم اشتغال زایی خوبی صورت خواهد گرفت.
منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)