تاریخ: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۶:۳۷
بازدید: ۲۲۱
کد خبر: ۲۲۰۱۱
سرویس خبر : انرژی

نفت برنت در آستانه سقوط به پایین مرز ۷۰ دلار

می متالز - قیمت نفت روز جمعه به‌دنبال عرضه رو به رشد و نگرانی‌ها نسبت به کندی رشد اقتصاد جهانی، کاهش بیش‌تری پیدا کرد.
نفت برنت در آستانه سقوط به پایین مرز ۷۰ دلار

به گزارش می متالز، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۴ سنت افزایش نسبت به روز پنج‌شنبه، به ۷۰.۶۹ دلار در هر بشکه رسید. نفت برنت از ابتدای هفته جاری تاکنون ۲.۹ درصد کاهش داشته که پنجمین کاهش هفتگی متوالی خواهد بود.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، ۴ سنت یا ۰.۱ درصد نسبت به روز گذشته کاهش یافت و به ۶۵.۶۰ دلار در هر بشکه رسید. شاخص قیمت نفت آمریکا از ابتدای هفته جاری تاکنون ۴.۱ درصد کاهش داشته که پنجمین کاهش هفتگی متوالی خواهد بود. هر دو قیمت پایه نفت برنت و نفت وست تگزاس اینترمدیت ۲۰ درصد از رکورد قیمت بالایی که در اوایل اکتبر به ثبت رسانده بودند، کاهش پیدا کرده‌اند.

ویلیام اولاگلی - تحلیلگر سرمایه‌گذاری در شرکت "ریوکین سکیوریتیز" استرالیا - در این باره گفت: نفت هم‌چنان در حال کاهش قیمت است و با ۲۰ درصد کاهش نسبت به اوج قیمتش در اکتبر، رسما وارد روند نزولی شده است.

وانگ تائو - تحلیلگر فنی رویترز - هم پیش بینی کرد قیمت نفت برنت ممکن است به محدوده ۶۸.۵۹ تا ۶۹.۶۹ دلار عقب نشینی کند.

 به این ترتیب برای نخستین بار خواهد بود که برنت از آوریل به پایین ۷۰ دلار سقوط می کند.

به گفته تحلیلگران، روند نزولی قیمت نفت به دلیل عرضه رو به رشد با وجود تحریم‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران و هم‌چنین نگرانی‌ها نسبت به کندی رشد اقتصادی بوده است.

بر پایه گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا،  تولید نفت این کشور در هفته منتهی به دوم نوامبر، به ۱۱.۶ میلیون بشکه در روز صعود کرد که سه برابر نسبت به رکورد تولید یک دهه قبل آمریکا افزایش یافته و از ابتدای امسال تاکنون ۲۲.۲ درصد رشد نشان می‌دهد. به این ترتیب آمریکا به بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شده است. انتظار می‌رود تولید نفت این کشور به مدد صنعت نفت شیل، تا اواسط سال ۲۰۱۹ از مرز ۱۲ میلیون بشکه در روز عبور خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، اما تولید نفت تنها در آمریکا افزایش نداشته است بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر شامل روسیه، عربستان سعودی، عراق و برزیل نیز بالا رفته و نگرانی‌ها را نسبت به بازگشت مازاد عرضه به بازار و ریزش دوباره قیمت‌ها برانگیخته است.

عناوین برگزیده