تاریخ: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۰۴
بازدید: ۱۹۰
کد خبر: ۲۲۲۵۴۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در دومین جلسه هم‌اندیشی روسا و دبیران کمیته‌های تخصصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح شد:

الگوی موفق تعامل و مشارکت تشکل‌های بخش خصوصی و دولتی در قالب کمیته‌های تخصصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید/ ماموریت مهم کمیته‌های تخصصی و تهیه پیشنهادات تخصصی در جهت رفع موانع و پشتیبانی از تولید در کنار پیگیری برای تسریع اجرای مصوبات

الگوی موفق تعامل و مشارکت تشکل‌های بخش خصوصی و دولتی در قالب کمیته‌های تخصصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید/ ماموریت مهم کمیته‌های تخصصی و تهیه پیشنهادات تخصصی در جهت رفع موانع و پشتیبانی از تولید در کنار پیگیری برای تسریع اجرای مصوبات
‌می‌متالز - قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به اهمیت نقش کمیته‌های تخصصی در بررسی و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی، از اثربخشی بسیار خوب فعالیت کمیته‌های تخصصی پس از عملیاتی شدن آن‌ها طی چند ماه اخیر خبر داد.

به گزارش می‌متالز، دومین جلسه هم‌اندیشی روسا و دبیران کمیته‌های تخصصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور روز گذشته با حضور قائم مقام رئیس ستاد تسهیل، دبیر، روسا و دبیران کمیته‌های تخصصی ستاد به منظور بررسی عملکرد کمیته‌های تخصصی این ستاد و برنامه ریزی برای استمرار و تقویت فعالیت این کمیته‌ها برگزار شد.
در این جلسه دبیران و روسای ۱۰ کمیته تخصصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولیدی، گزارشی از اقدامات کمیته‌ها طی چند ماه اخیر، برگزاری جلسات، نحوه همکاری اعضا و دستگاه‌های اجرایی، چالش‌های پیش رو و موانع شناسایی شده در حوزه تولید و صادرات ارائه کردند.
در ادامه جلسه نیز بابک دین‌پرست ضمن تشکر از اقدامات انجام شده توسط دبیرخانه و کمیته‌های تخصصی مذکور، تشکیل این کمیته‌ها را یکی از دستاورد‌های بزرگ ستاد تسهیل توصیف کرد که موجب تخصصی شدن موضوعات مطرح شده در ستاد، افزایش قدرت پیگیری و ضمانت اجرای مصوبات و افزایش تعامل و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده است.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با ابراز امیدواری نسبت حل مشکلات واحد‌های تولیدی در کشور و تحقق شعار سال، موضوعات مهمی که می‌بایست در کمیته‌ها مورد بررسی قرار گیرد را برای هر کمیته تشریح کرد و مقرر شد موضوعات مطرح شده به فوریت در دستور کار این کمیته‌ها قرار گرفته و موارد از سوی دبیر ستاد نیز رسما به آن‌ها ابلاغ گردد.
وی همچنین بر ضرورت برگزاری مستمر و منظم جلسات کمیته‌های تخصصی تاکید کرد و با اعلام آمادگی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در راستای حمایت از تصمیمات این کمیته‌ها، خواستار پیگیری مصوبات ستاد توسط کمیته‌های مرتبط شد.
در این جلسه همچنین، با توجه به گزارشات ارائه شده کمیته‌های تخصصی، با مروری بر برخی مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، پیشنهادات و دستوراتی برای پیگیری و تسریع اجرای آن‌ها صادر و مقرر شد اهم اقدامات و عملکرد کمیته‌های مذکور در ستاد مرکزی مطرح شود.
دبیر ستاد نیز گزارشی از روند تشکیل کمیته ها، هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی به منظور همکاری موثر در فعالیت کمیته ها، سازماندهی اعضا به منظور عملیاتی شدن ظرفیت‌های آیین نامه اجرایی و نقش جدی تشکل‌های بخش خصوصی در قالب دبیر کمیته و یا نماینده ویژه دبیرخانه در کمیته‌ها ارائه کرد
لازم به ذکر است کمیته‌های ۱۰ گانه تخصصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اسفند سال گذشته تشکیل و با انتصاب اعضای آن‌ها از سوی دبیر ستاد، فعالیت خود را رسما از ابتدای سال جاری آغاز کردند. رئیس کمیته‌های تشکیل شده از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی و دبیران کمیته‌ها از اعضای تشکل‌های تولیدی می‌باشند که ترکیبی مطلوب برای شناسایی و رفع موانع تولید می‌باشد.
فهرست این کمیته‌ها عبارتند از:
۱. کمیته امور بانکی و تامین مالی
۲. کمیته امور مالیاتی
۳. کمیته امور تامین اجتماعی
۴. کمیته امور گمرکی
۵. کمیته توسعه صادرات
۶. کمیته امور منابع طبیعی
۷. کمیته امور محیط زیست
۸. کمیته امور معادن
۹. کیته امور حقوقی و قضائی
۱۰. کمیته زیرساخت‌های تولید و شهرک‌های صنعتی

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده