تاریخ: ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۴۵
بازدید: ۴۱۳
کد خبر: ۲۲۲۶۳۱
سرویس خبر : انرژی

آژانس بین‌المللی انرژی دورنمای تقاضای نفت را پایین آورد

آژانس بین‌المللی انرژی دورنمای تقاضای نفت را پایین آورد
‌می‌متالز - آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماهانه خود پیش بینی خود از تقاضای جهانی نفت در ادامه سال جاری میلادی را به خاطر وضع دوباره محدودیت‌های کرونایی در آسیا کاهش داد.

به گزارش می‌متالز، آژانس بین المللی انرژی به دنبال اوج دوباره کرونا در مصرف کنندگان بزرگ نفت، پیش بینی خود از تقاضای جهانی نفت در ادامه سال جاری میلادی را کاهش داد.

این آژانس درست یک ماه پیش، از ائتلاف اوپک پلاس خواسته بود شیر‌های نفت خود را باز کند و قیمت نفت را پایین بیاورد. اما اوپک این درخواست را قبول نکرد. آمریکا هم که یکی از پرنفوذترین اعضای آژانس بین المللی انرژی است، در روز چهارشنبه از ائتلاف اوپک پلاس خواست هر چه سریعتر تولید را افزایش دهد.

آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماهانه خود آورده است: «تقویت فوری تولید اوپک پلاس همزمان شده با رشد آهسته‌تر تقاضا و تولید بالاتر از سوی تولیدکنندگان خارج از این ائتلاف».

قیمت نفت در این ماه به دنبال وضع قرنطینه‌های جدید در چین و سایر کشور‌های آسیایی که نرخ واکسیناسیون پایین‌تری داشته‌اند، ۶ درصد کاهش یافته است. نفت خام برنت حدود ۷۱ دلار در هر بشکه معامله می‌شود در حالی که در اوایل ژوئیه به بالاترین رقم طی دو سال گذشته یعنی ۷۸ دلار رسیده بود.

این آژانس اعلام کرد نگرانی در مورد افزایش موارد ابتلا به کرونای دلتا می‌تواند در شرایطی که بشکه‌های بیشتری وارد بازار می‌شوند، روند بهبود تقاضا و قیمت نفت را مختل کند.

۲۳ عضو ائتلاف اوپک پلاس به رهبری عربستان و روسیه ماه گذشته توافق کردند به تدریج تولید خود را افزایش دهند.

آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت که در ماه ژوئن به ۳.۸ میلیون بشکه در روز رسیده بود، دوباره کاهش یافته است. این آژانس پیش بینی خود از مصرف نفت در نیمه دوم سال جاری میلادی را ۵۵۰ هزار بشکه در روز پایین آورده است.

این آژانس هنوز هم هم عقیده دارد مصرف سوخت در دنیا با تسریع روند بهبود اقتصاد جهان رو به افزایش است و در سه ماه پایانی سال جاری میلادی به طور متوسط ۹۸.۹ میلیون بشکه در روز خواهد بود.

آژانس بین المللی انرژی و اوپک هر دو پیش بینی می‌کنند عرضه تولید کنندگان خارج از ائتلاف اوپک پلاس در ۲۰۲۲ افزایش یابد. پیش بینی می‌شودعرضه نفت این تولیدکنندگان ۱.۱ میلیون بشکه در روز در سال آینده میلادی بالاتر رود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده