تاریخ: ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۱۸
بازدید: ۱۷۳
کد خبر: ۲۲۴۹۷۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

یارانه ۴۵هزار تومانی اثر رفاهی خاصی ایجاد نمی‌کند

یارانه ۴۵هزار تومانی اثر رفاهی خاصی ایجاد نمی‌کند
‌می‌متالز - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یارانه ۴۵هزار تومانی اثر رفاهی خاصی ایجاد نمی‌کند، گفت: به دنبال رفع تبعیض در پرداخت یارانه هستیم.

به گزارش می‌متالز، حجت‌الله عبدالملکی درباره اینکه آیا با افزایش یارانه‌ها موافق هستید، گفت: قطعا این یارانه‌ها که الان پرداخت می‌شود خیلی اثر رفاهی ویژه‌ای ندارد و پارسال هم تصویب شد یارانه‌های معیشتی و یارانه‌های دیگری پرداخت شود؛ اما تبعیض در پرداخت یارانه‌ها دیده می‌شود. وی تصریح کرد: می‌توانیم درصورت شناسایی، یارانه افراد متمول را قطع و به مبلغ یارانه خانواده‌های کم‌درآمد اضافه کنیم.

وزیر تعاون افزود: یارانه آن‌هایی که متمول‌تر هستند باز تاکید می‌کنم به شرطی که بتوانیم شناسایی کنیم، کاهش پیدا می‌کند یا قطع می‌شود و آن‌هایی که متوسط هستند یارانه‌های بیشتری می‌گیرند.

عبدالملکی گفت: ساماندهی پرداخت یارانه‌ها یک مساله در سطح ملی و در سطح حاکمیت است، بنده در وزارت رفاه قطعا نمی‌توانم تصمیم جدید منهای دولت و کلیات دولت بگیرم؛ اما در دولت برای اینکه بتوانیم به اقشار متوسط و کم‌درآمد کمک بیشتری بکنیم، اتفاق نظر وجود دارد.

تقویت رفاه مردم با کنترل نرخ تورم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که از میزان دستمزد کارگران و بازنشسته‌ها با خبر است، تاکید کرد: با کنترل نرخ تورم، سفره‌های آن‌ها رنگین‌تر می‌شود. عبدالملکی گفت: از میزان دستمزد کارگران با خبرم، درآمد کمی دارند و البته از میزان حقوق بازنشستگان هم اطلاع دارم که نسبت به قبل افزایش داشته است و ما به‌عنوان وزارت مردمی درخواست کاهش و کنترل تورم را داریم تا دخل و خرج این اقشار با هم بخواند.

وزیر تعاون گفت: به‌عنوان وزیر درخواست دارم سیاست‌های کلان کشور طوری اصلاح شود که ما تورم نداشته باشیم و تا زمانی که این چرخه معیوب اصلاح نشود، نرخ تورم بالا می‌رود و اقشار مختلف تقاضای افزایش درآمد و حقوق دارند. وی در ادامه گفت: این چرخه معیوب باعث می‌شود مدام شاهد کسری بودجه در دولت و صندوق‌ها و دنبال خلق پول باشیم و با این چرخه ما باید به دنبال تورم بدویم؛ در دولت هم اتفاق نظر داشتیم که این چرخه معیوب باید اصلاح شود تا اوضاع رفاهی مردم بهتر شود.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده