تاریخ: ۰۷ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۲۳
بازدید: ۱۳۵
کد خبر: ۲۲۹۸۴۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در مراسم پایانی پنجمین همایش HSEE عنوان شد:

تاکید جعفری بر تحلیل و ارزیابی دقیق وقایع در حوزه "بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی"

‌می‌متالز - رئیس هیات عامل ایمیدرو، بررسی دقیق، ریشه یابی، تحلیل و ارزیابی وقایع در حوزه "بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی" را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش می‌متالز، وجیه الله جعفری که صبح امروز در مراسم پایانی و معرفی شرکت‌های برتر "پنجمین همایش بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی" شرکت‌ها و واحد‌های زیرمجموعه و وابسته ایمیدرو سخن می‌گفت، افزود: پس از ریشه یابی و تحلیل داده ها، اجرایی کردن اقدامات اصلاحی و موثر برای پیشگیری و مهار حوادث از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه ارزیابی‌ها زیرنظر معاونت برنامه ریزی و توسعه ایمیدرو انجام می‌شود، اظهار داشت: این سازمان در دوره‌های بعدی اقدامات تشویقی و تنبیهی را در حوزه HSEE به کار می‌گیرد و پاسخگویی شرکت‌ها و واحد‌های تابعه و وابسته را مطالبه می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه صیانت از انسان ها، اولویت نخست ایمیدرو در این حوزه است، افزود: ایمیدرو به همراه شرکت‌های وابسته و تابعه، با به کارگیری دانش روز و بین المللی، چشم اندازی شفاف در این حوزه تدوین می‌کنند.

جعفری، "هدف صفر" (بدون حادثه منجر به فوت و بدون واحد آلاینده) را چشم انداز حوزه بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی دانست و افزود: این هدف نیازمند همکاری به منظور برنامه ریزی و تعریف استاندارد‌ها در سطح ستادی، شرکت‌ها و واحد‌های وابسته و تابعه است.

وی خواهان ارایه برنامه شرکت ها، مجتمع‌ها و واحد‌ها در حوزه HSEE شد و افزود: این برنامه‌ها باید سال جاری و سال ۱۴۰۱ را را دربرگیرد و در عین حال پروژه‌ها و زیرپروژه‌های آن‌ها مشخص باشد.

به گفته جعفری، انجام اقدامات اصلاحی، روش‌ها و زمان بندی مربوطه باید در برنامه‌ها (به صورت کمی نیز) اعلام شود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین به اجرای برنامه‌های آموزشی در کاهش حوادث اشاره کرد و اظهار داشت: آموزش همچنین اثر مستقیم بر فعالیت‌ها و تولید دارد.

همکاری با دانش بنیان‌ها

جعفری در ادامه گفت: همکاری با شرکت‌های دانش بنیان یکی از روش‌هایی است که شرکت‌ها می‌توانند برای کسب نتیجه موثر و مطلوب مورد استفاده قرار دهند. رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: انجام اقدامات لازم از جمله پژوهش و آموزش برای تدوین استاندارد‌های حوزه بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی مورد حمایت ایمیدرو قرار می‌گیرد و شرکت‌ها از این فرصت برای تحقق اهداف مورد نظر استفاده کنند.

تقدیر از شرایط تولید و صادرات به رغم تحریم‌ها

جعفری در بخش دیگری از سخنانش گفت: سال گذشته به رغم فشار تحریم‌ها و تنگنا‌های موجود، تولید و صادرات در بخش معدن و صنایعه معدنی عملکردی مناسب داشت و این امر نتیجه همکاری و همدلی تمامی همکاران در سطوح مختلف بوده است که جای تقدیر و تشکر دارد.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین به اهمیت روزافزون حوزه HSEE در سطح جهانی اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه شرکت ها، تولیدات معدن و صنایع معدنی را به سمت "کربن و ضایعات صفر" در بازه زمانی ۵ و ۱۰ ساله تعریف کرده اند. وی ادامه داد: شرکت‌های ایرانی نیز ناگزیر به بهره گیری از روش‌هایی برای تولید با کربن و ضایعات صفر هستند که در این مسیر استفاده از دانش روز و شرکت‌های دانش بنیان، روشی موثر برای تحقق هدف فوق است. در پایان این همایش که به صورت آنلاین برگزار شد، شرکت‌ها و واحد‌های برتر حوزه بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی معرفی شدند.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد