به گزارش میمتالز، دولت جو بایدن، رییس جمهور آمریکا اواسط تابستان هم از اوپک پلاس خواسته بود تولیدش را برای مقابله با افزایش قیمتهای بنزین که تهدیدی برای روند احیای اقتصادی جهانی است، افزایش دهد.
هند که سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، روز سه شنبه اعلام کرد افزایش قیمتهای نفت به روند گذار به سمت منابع انرژی دیگر سرعت خواهد بخشید.
هند همواره در راس مصرف کنندگانی قرار داشته که از اوپک خواسته است قیمت گذاری مسئولانه نفت را که به نفع هر دوی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باشد، تضمین کند.
هاردیپ سینگ پوری، وزیر نفت هند گفت: هفته گذشته قیمتهای نفت به بالاترین حد هفت هفته اخیر صعود کردند. هزینه نفت خام تاثیر قابل ملاحظهای روی روند گذار انرژی خواهد داشت. این به نفع همه است که گذار انرژی به شکل منظمی انجام شود.
با بهبود تقاضا برای نفت، اوپک و متحدانش افزایش تولید و خاتمه دادن تدریجی به محدودیت عرضهای که از سال گذشته در اوج بحران شیوع ویروس کرونا به اجرا گذاشتند را تصویب کرده اند. اعضای گروه اوپک پلاس در ژوییه موافقت کردند تولیدشان را از اوت تا دسامبر ماهانه مجموعا ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهند تا محدودیت فعلی عرضه به میزان ۵.۸ میلیون بشکه در روز به طور کامل خاتمه پیدا کند. اما نشانههایی وجود دارد که برخی از تولیدکنندگان اوپک پلاس به دلیل کمبود سرمایه گذاری قادر به بالا بردن تولیدشان نیستند و این مسئله از قیمتها پشتیبانی کرده است.
قیمت نفت روز سه شنبه برای ششمین روز متوالی صعود کرد و بهای معاملات نفت برنت تا مرز ۸۰ دلار و ۷۵ سنت در هر بشکه پیشروی کرد که بالاترین قیمت از اکتبر سال ۲۰۱۸ بود.
بر اساس گزارش رویترز، وزیر نفت هند گفت هند حدود ۸۰ درصد از نیازهای نفتی خود را وارد میکند و خواهان روابط قویتری با اوپک است. هند در سال مالی منتهی به ۳۱ مارس ۲۰۲۱ حدود ۷۱ درصد از نیازهای نفتی خود را از کشورهای اوپک وارد کرد.
وی خاطرنشان کرد اوپک نقش مهمی در شکل دادن به قیمتهای نفت و دسترس پذیری به آن ایفا میکند. هند که یک بازار انرژی بزرگ است، منافع مهمی در این خصوص دارد و انتظار دارد مدیریت اوپک این موضوع را تضمین کند.
منبع: کالاخبر