تاریخ: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۱:۳۳
بازدید: ۲۸۹
کد خبر: ۲۳۱۳۰۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

ظرفیت‌های عظیم معدنی استان کردستان در راستای اشتغال‌زایی به‌کار گرفته شود

ظرفیت‌های عظیم معدنی استان کردستان در راستای اشتغال‌زایی به‌کار گرفته شود
‌می‌متالز - نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: باید ظرفیت‌های عظیم معدنی و نیروی انسانی لازم جهت اشتغال مولد و پایدار و فعالیت در این حوزه به‌کار گرفته شود.

به گزارش می‌متالز، علیرضا زندیان صبح امروز در نشست با فعالان حوزه مهارت‌آموزی آموزش فنی و حرفه‌ای که در این شهر برگزار شد با تأکید بر ضرورت تربیت نیروی متخصص و کاردان در حوزه‌های معدنی، دانش‌افزایی و ارتقای صلاحیت حرفه‌ای به منظور استخدام فارغ‌التحصیلان اظهار داشت: باید ظرفیت‌های عظیم معدنی و نیروی انسانی لازم جهت فعالیت در این حوزه به‌کار گرفته شود.

وی افزود: تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد در شهرستان بیجار جهت فعالیت در حوزه‌های معدنی علاوه بر ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای جوانان این شهرستان می‌تواند زمینه لازم را برای بهره‌برداری از این معادن خدادادی فراهم کند.

نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توانمندسازی جوانان و علاقه‌مندان به فعالیت در این حوزه می‌توانیم گامی مهم و مؤثر در راستای اشتغال جوانان شهرستان برداریم تصریح کرد: انتظار می‌رود موانع و چالش‌های این حوزه برطرف شود.

سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان در این نشست از ارائه سالانه بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر - ساعت آموزش‌های مهارتی در بخش دولتی و یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر - ساعت آموزش‌های مهارتی از طریق بخش خصوصی در چهار حوزه خدمات، صنعتی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در استان خبر داد و اظهار داشت: تأمین فضای آموزشی مناسب جهت برگزاری آموزش‌های تئوری در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بیجار و برگزاری آزمون و سنجش صلاحیت حرفه‌ای شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی براساس ضوابط و مقررات سازمان دنبال خواهد شد.

وی از همکاری در تدوین و بازنگری استاندارد‌های آموزشی براساس سرفصل‌های ارائه شده خبر داد و افزود: متقاضیان شرکت در دوره‌های آموزشی به شرکت توسعه معادن و اکتشافات معرفی خواهند شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان گفت: تأمین مربی واجد شرایط جهت تدریس، تامین استاندارد‌های ایمنی و بهداشت حرفه‌ای دوره‌های آموزشی، ارائه سرفصل و محتوای نیاز‌های آموزشی جهت تدوین استاندارد‌های مورد نیاز، ارائه برنامه آموزشی به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی حداقل یک ماه قبل از تاریخ شروع دوره، جذب و به‌کارگیری مهارت آموختگانی که موفق به دریافت گواهینامه مهارت شده‌اند و معرفی و به‌کارگیری مدرسان خارجی برای بخش‌های فوق تخصصی از دیگر برنامه‌های پیش‌رو با همکاری شرکت توسعه معادن است.

در پایان تفاهم‌نامه همکاری آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان با شرکت توسعه معادن و اکتشافات فلزیابان منعقد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده