به گزارش می متالز، پوریحسینی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه سندی وجود ندارد که روند خصوصیسازی را ارزیابی کرده باشد، افزود: بر این اساس در سال 1395 از دو موسسه خواستیم واگذاری کنترلی سازمان خصوصیسازی را ارزیابی و نتیجهگیری کنند.
رئیس کل سازمان خصوصیسازی افزود: این دو شرکت حدود 92 واحد خصوصی شده بهصورت کنترلی، یعنی در شرکتهایی که بیش از 50 درصد سهام دولت در انجا واگذار شده باشد را ارزیابی کردند و به این نتیجه رسیدند که سطح اشتغال در این واحدها، حدود 2 درصد و در مجموع بهرهوری کل در بالغ بر 50 درصد این واحدها افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی در 12 سال گذشته موفق نبود، اما علت آن سازمان خصوصیسازی و یا بنگاههای واگذار شده نیست؛ بلکه علت این است که اجازه نمیدهند خصوصیسازی کار خود را انجام دهد.
پوری حسینی افزود: قرار بود تا سال 89 شرکتهای گروه یک و تا سال 93 شرکتهای گروه دو واگذار شود اما اکنون در سال 97 هنوز 600 بنگاه واگذار نکرده داریم؛ بنابراین از اهداف تعیین شده، خیلی عقبیم و باید سریعتر انجام دهیم.
رئیس کل سازمان خصوصیسازی با اشاره به واگذاری کشت و صنعت هفت تپه گفت: نتیجه دولتی بودن این بنگاه اقتصادی در زمان واگذاری آن به بخش خصوصی در سال 95، هفت ماه حقوق معوق و 345 میلیارد تومان زیان انباشته بود که 170 میلیارد را دولت پول داده بود تا روی پای خود بایستد و 150 میلیارد تومان هم بدهی به سازمان تامین اجتماعی داشته است، اما اکنون نسبت به آن موقع وضعیت بسیار بهتر شده است و میزان حقوق معوقه کارگران به دو ماه رسیده است که این هم انشاءالله بزودی مرتفع خواهد شد.
رئیس سازمان خصوصیسازی افزود: این سازمان در مورد واگذاری بنگاههای دولتی به بخش خصوصی تاکنون حتی یک مورد هم تخلفی نداشته است.