تاریخ: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۳۲
بازدید: ۱۴۲
کد خبر: ۲۳۲۲۸۶
سرویس خبر : آهن و فولاد
انجمن جهانی فولاد خبر داد:

افزایش ۴.۵ درصدی تقاضای جهانی فولاد در سال ۲۰۲۱/ کاهش تقاضا در چین

‌می‌متالز - انجمن جهانی فولاد از رشد ۴.۵ درصدی تقاضای جهانی فولاد طی سال ۲۰۲۱ میلادی خبر داد. این رشد تقاضا برای کشور‌های توسعه یافته بیش از سایر نقاط است.

به گزارش می‌متالز به نقل از وب سایت انجمن جهانی فولاد World Steel Association، میزان تقاضای جهانی فولاد طی سال ۲۰۲۱ میلادی با رشد ۴.۵ درصدی نسبت به سال گذشته به یک میلیارد و ۸۵۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید. این در حالی است که رشد تقاضا در سال ۲۰۲۰ میلادی تنها شاهد رشد ۰.۱ درصدی بود.
همچنین پیش بینی می‌شود میزان تقاضای جهانی این محصول طی سال ۲۰۲۲ میلادی با رشد ۲.۲ درصدی نسبت به سال جاری به یک میلیارد و ۸۹۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تن افزایش یابد. بنابر این گزارش، پیش بینی می‌شود با تسریع روند واکسیناسیون در جهان، قدرت تخریب ویروس کرونا نسبت به موج‌های قبلی کمتر شود. به همین دلیل انتظار می‌رود، امسال تقاضای جهانی فولاد به غیر از چین، زودتر از حد انتظاربه سطح پیش از همه گیری بازگردد.

رشد ۱۲.۲ درصدی تقاضا در کشور‌های توسعه یافته

انجمن جهانی فولاد اعلام کرد: پس از افت ۱۲.۷ درصدی تقاضای فولاد در کشور‌های توسعه یافته طی سال ۲۰۲۰ میلادی، روند تقاضای این محصول در سال ۲۰۲۱ میلادی شاهد رشد ۱۲.۲ درصدی خواهد بود. همچنین پیش بینی می‌شود تقاضای فولاد کشور‌های توسعه یافته طی سال ۲۰۲۲ میلادی با رشد ۴.۳ درصدی به میزان پیش از همه گیری ویروس کرونا بازگردد.

تقاضای فولاد در کشور‌های در حال توسعه

تقاضای فولاد در کشور‌های در حال توسعه (به غیر از چین) در سال ۲۰۲۱ میلادی به بهبود قیمت کالا‌ها و تجارت بین المللی کمک کرد. اگرچه، موج جدید کرونا، سرعت پایین واکسیناسیون و نیز روند آهسته بهبود گردشگری بین المللی در کشور‌های در حال توسعه موجب ایجاد برخی محدودیت‌ها شد.
انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۲ میلادی، با پیشرفت واکسیناسیون شرایط کشور‌های در حال توسعه بهبود یابد. اما همه گیری این ویروس به واسطه تضعیف موقعیت‌های مالی و نیز چالش‌های ساختاری انباشته، تاثیر ماندگاری بر اقتصاد‌های در حال توسعه خواهد داشت.

ثبات تقاضای فولاد چین در سال ۲۰۲۲

با ادامه روند منفی ساخت و ساز در چین طی سال ۲۰۲۱ میلادی، روند تقاضای فولاد این کشور نیز تا پایان سال جاری روندی منفی را به همراه خواهد داشت. در نتیجه، در حالی که مصرف ظاهری فولاد از ژانویه تا اوت سال جاری نرخ رشد ۲.۷ درصدی را رقم زد، اما پیش بینی می‌شود مجموع تقاضای فولاد خام سال ۲۰۲۱ میلادی در چین شاهد افت یک درصدی باشد.
همچنین پیش بینی می‌شود این کشور طی سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد هیچ گونه رشد تقاضای فولاد نباشد چرا که بخش املاک و مستغلات مطابق با سیاست‌های دولت در خصوص ایجاد توازن مجدد و حفاظت از محیط زیست همچنان راکد خواهد ماند.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده