تاریخ: ۰۳ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۲۳
بازدید: ۱۵۶
کد خبر: ۲۳۳۲۹۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
رئیس اداره صمت بردسکن:

بردسکن قطب مس شرق کشور است

بردسکن قطب مس شرق کشور است
‌می‌متالز - رئیس اداره صنعت معدن و تجارت بردسکن گفت: وجود بزرگترین کارخانه کنسانتره مس استان خراسان رضوی در این شهرستان موجب شده بردسکن به قطب مس شرق کشور تبدیل شود.

به گزارش می‌متالز، شهرام طلوع فکور از وجود بزرگترین کارخانه کنسانتره مس استان خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: وجود این کارخانه موجب شده بردسکن به قطب و پایتخت مس شرق کشور تبدیل شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۶۰ پروانه بهره‌برداری و گواهی کشف و اکتشاف برای معادن بردسکن صادر شده است، افزود: وجود این معادن باعث شده تا در حال حاضر مقام دوم معادن استان به بردسکن تعلق گیرد.

رئیس اداره صنعت معدن و تجارت بردسکن تصریح کرد: شهرستان بردسکن به لحاظ ماده معدنی ۱۹ میلیون تن ذخیره در حوزه مس، طلا، سنگ آهن و گچ دارد و مساحت برداشت آن در سطح شهرستان ۵۹۰ کیلومتر مربع است.

وی بیان کرد: ایجاد اشتغال مستقیم برای ۲۵۰۰ نفر و ۱۲ کارخانه فرآوری مس، آهن و طلا از توانمندی‌های جهادگران عرصه اقتصادی است.

طلوع فکور وجود معادن کرومیت، سلیس، کائولن، گچ خاکی، فلدسپات، سنگ‌های تزیینی، خاک‌های صنعتی و... را از نشانه‌های افق جدید در معادن منطقه بردسکن دانست و مطرح کرد: حضور سرمایه‌گذاران جبهه اقتصادی در بردسکن و فعالیت ویژه و شبانه‌روزی و تبدیل سنگ طلا به شمش و فرآوری مس و آهن موجب جلوگیری از خام فروشی شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون بالغ بر یک هزار میلیارد تومان در معادن شهرستان بردسکن سرمایه‌گذاری شده که ۸۰ درصد آن مربوط به بخش خصوصی است.

رئیس اداره صنعت معدن و تجارت بردسکن ظرفیت اسمی تولید سالانه کارخانه کنسانتره مس شهرستان بردسکن را بیش از ۲۰ هزار تن کنسانتره مس اعلام نمود و گفت: استخراج کل معادن مس شهرستان ۶۰۰ هزار تن و ذخیره قطعی مس ۲۰ میلیون تن است.

وی افزود: رونق تولید و ایجاد اشتغال و رونق فضای کسب و کار و آبادانی در شهر و روستا‌های بردسکن از برکات حضور صنعت گران و معدن کاران در این شهرستان است، گرچه این جهادگران با کم توجهی مواجه هستند، اما با تمام قوا و توان در حال تلاش هستند.

طلوع فکور سرعت گرفتن نصب پست برق، آسفالت راه‌های روستایی و معدنی، کمبود ماشین آلات معدنی، فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل مواد معدنی، جو منفی ایجاد شده علیه معادن، وجود معارضان در منطقه، نبود ناحیه صنعتی در بخش انابد را از جمله موارد و مشکلاتی دانست که باید رفع شود.

وی یادآور شد: سال گذشته توسط سازمان صمت استان حدود دو کیلومتر و در سال جاری حدود چهار کیلومتر از راه‌های روستا و معادن آسفالت شده است، همچنین با توجه به تمرکز واحد‌های معدنی و صنایع معدنی در بخش انابد ایجاد ناحیه صنعتی ضروری است.

منبع: ایسنا

عناوین برگزیده