تاریخ: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۲۵
بازدید: ۳۲۹
کد خبر: ۲۳۴۴۳۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون اقتصادی رئیس جمهور در نشست با فعالان اقتصادی غرب استان تهران در شهرک صنعتی غیردولتی صفادشت تأکید کرد:

دولت باید موانع تولید و سرمایه گذاری را از پیش پای کارآفرینان بردارد/ کارآفرینان آماده خیز بلند در تولید ملی هستند

دولت باید موانع تولید و سرمایه گذاری را از پیش پای کارآفرینان بردارد/ کارآفرینان آماده خیز بلند در تولید ملی هستند
‌می‌متالز - معاون اقتصادی رئیس جمهور از دو شهرک صنعتی در غرب استان تهران بازدید کرد.

به گزارش می‌متالز، محسن رضایی در سفر به غرب استان تهران و با حضور در شهرستان ملارد، از شهرک صنعتی غیردولتی صفادشت و ناحیه صنعتی دهک بازدید کرد.

در این بازدید‌ها که با همراهی استاندار تهران انجام شد، توضیحات فنی و مسائل و مشکلات نگهداری زیرساخت‌های این دو شهرک و ناحیه صنعتی ارائه و تصمیمات لازم برای اداره بهتر این مناطق توسط شرکت‌های خدماتی مربوطه اتخاذ شد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور در ادامه از واحد تولیدی "نصر چوب" در شهرک صنعتی غیردولتی صفادشت و طرح صنعتی درحال ساخت "کاسپین" در ناحیه صنعتی دهک بازدید کرد.

رضایی در این بازدیدها، ضمن گفتگو با مدیران و کارگران این واحد‌های صنعتی و تولیدی، از نزدیک در جریان توانمندی‌ها، روند فعالیت و مهمترین مسائل و مشکلات آن‌ها قرار گرفت و برای رفع موانع پیش روی فضای کسب و کار و سرمایه گذاری‌های انجام شده دستورات لازم را صادر کرد.

واحد صنعتی "نصر چوب" تولید کننده مصنوعات چوبی است که برای ۵۵ نفر در شهرک صنعتی غیردولتی صفادشت فرصت شغلی فراهم کرده است.

طرح صنعتی "صنایع غذایی کاسپین" نیز با پیش بینی سرمایه گذاری یک هزار میلیارد ریال در ناحیه صنعتی دهک اقدام به احداث کارخانه لبنیات طبقاتی کرده است، که پس از تکمیل و بهره برداری، برای ۳۵۰ نفر به‌طور مستقیم و برای ۱۵۰۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم شغل ایجاد می‌کند.

شهرک صنعتی غیردولتی صفادشت دارای ۲۹۵ هکتار مساحت در فاز اول و ۸۰۰ هکتار در فاز دوم است که به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب با بیش از ۴۵۰ واحد تولیدی فعال و برخورداری از ۳ حلقه چاه برای تأمین حدود ۵۰ لیتر بر ثانیه آب، ۱۴ مگاوات برق،۸۰۰ خط تلفن و ۷۵۰ مترمکعب در ساعت گاز در ایستگاه اختصاصی، به‌عنوان یکی از فعال‌ترین شهرک‌های صنعتی استان تهران محسوب می‌شود.

ناحیه صنعتی دهک نیز دارای ۵۱ هکتار مساحت است که ۳۲ هکتار آن زمین صنعتی و تمامی ۵۰ هکتار آن دارای سند تفکیکی است.

این ناحیه صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز و تلفن برخوردار است و ۱۰۸ قرارداد حق انتفاع و بهره برداری با سرمایه گذاران به مساحت ۲۹ هکتار در آن منعقد شده است.

۳۳ واحد تولیدی به بهره برداری رسیده در این شهرک صنعتی نیز با سرمایه گذاری ۵۱۷ میلیارد ریال برای ۴۴۴ نفر فرصت شغلی فراهم کرده‌اند.

تحریم‌های داخلی چندین برابر تحریم‌های خارجی است

معاون اقتصادی رئیس جمهور در نشست با فعالان اقتصادی غرب استان تهران در شهرک صنعتی غیردولتی صفادشت با بیان این‌که تحریم‌های داخلی ما چند برابر بیش از تحریم‌های خارجی است، اظهار داشت: لازمه خیز بلند در تولید، باز کردن غل و زنجیر‌هایی است که به دست و پای کارآفرینان بسته است.

محسن رضایی افزود: با برطرف شدن این غل و زنجیرها، جهش در تولید و سرمایه گذاری اتفاق می‌افتد.

وی اضافه کرد: نخستین تلاش ما در دولت سیزدهم این است که در کنار تحریم‌های ظالمانه آمریکا، با سرعت بیشتری تحریم‌های داخلی که دست و پای کارآفرینان را بسته است، برطرف کنیم تا تولید دوباره رونق یابد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور به واحد تولیدی بازدید شده در شهرک صنعتی صفادشت اشاره کرد و ادامه داد: همین مجموعه در زمان سخت‌ترین تحریم‌های غرب علیه کشور، یعنی از دوره ترامپ تا کنون، مدرن‌ترین تجهیزات را توانسته است از کشور‌های خارجی وارد کند و آماده جهشی بزرگ در تولید است.

رضایی با بیان این‌که سرمایه در گردش برای تولید کنندگان ما بسیار مهم است، تصریح کرد: تولید کنندگان ما امروز توانایی ساخت، تولید و بازار فروش تولیدات خود را دارند، پس باید سرمایه در گردش آن‌ها را افزایش دهیم تا بتوانند ضمن توسعه کار و تولیدات خود، اشتغال را هم افزایش دهند.

وی بیان کرد: بخشی از این افزایش سرمایه در گردش مرتبط با بانک‌هاست و بخشی نیز در بدنه دولت و سازمان‌ها باید انجام شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به دغدغه واحد‌های صنعتی در تهیه و تولید تجهیزات دست دوم خاطرنشان کرد: ما مقررات و ضوابط زیادی در کشور داریم که برخی از آن‌ها در تعارض با یکدیگرند که باید آن‌ها را برطرف کنیم.

رضایی با تأکید بر این‌که دولت باید موانع تولید و سرمایه گذاری را از پیش پای کارآفرینان بردارد، گفت: در کنار تأمین نقدینگی، رفع موانع تولید و از جمله مجوز‌هایی که دست و پای تولید کننده را می‌بندد و سیر مراحلی که طول می‌کشد تا کارخانه‌ای مجوز بگیرد و تولیدات خود را توسعه دهد، باید برطرف شود.

وی با تأکید بر این‌که کارآفرینان ما آماده خیز بلند در تولید ملی هستند، افزود: حدود ۴۰ هزار مقررات و ۱۰ هزار قانون در کشور مصوب شده است که مربوط به پیش از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با تأکید بر این‌که این قوانین دست و پای تولید کنندگان را بسته است، اضافه کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حل این چالش دایره تنقیح قوانین تشکیل داده‌اند و ما نیز در دولت سیزدهم موانع را شناسایی و بررسی می‌کنیم و از پیش پای کارآفرینان برمی‌داریم.

استاندار تهران، نمانیده مردم قدس، شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی، معاون اقتصادی رئیس جمهور را در سفر به غرب استان تهران همراهی می‌کنند.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده