به گزارش میمتالز، محمد حسن آصفری چهارشنبه در جمع مردم روستای گوشه بخش قره کهریز افزود: با توجه به شکلگیری دولت سیزدهم و امیدی که میان مردم ایجاد شده انتظار میرود مدیران با انرژی مضاعفی فعالیت کنند تا بتوان بخشی از مشکلات، دغدغهها و کاستیهای مردم را گره گشایی کرد.
وی با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی مردم این روستا گفت: در حوزه راه باید سهم قیر رایگانی که برای جادههای شهرستان به ویژه در بخش قره کهریز، پیش بینی شده، تامین شود که نیاز است فرمانداری اراک در این خصوص ورود کند و سهم شهرستان را از اداره کل راهداری طلب کند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی موضوع بهبود جاده ارتباطی را از اولویتها عنوان کرد و گفت: حجم تردد در این منطقه روزانه پنج هزار مورد است و نیاز به تزریق اعتبار دارد.
وی ادامه داد: معادن بر اساس قانون، باید ۱۵ درصد از درآمد خود را در روستاها برای تعریض جادهها و عمران و آبادی روستا هزینه کنند و باید اذعان داشت تردد خوروهای سنگین با پلاک غیربومی در این جاده ارتباطی باعث از بین رفتن آسفالت این جادهها میشود و این مهم باید از سوی فرمانداری پیگیری و در یکماه آتی نتایج آن اطلاع رسانی شود و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز باید در این زمینه پاسخگو باشد.
آصفری عنوان کرد: مشکلی در تامین اعتبار منابع آبی شرب و کشاورزی شهروندان نداریم و مشکلات ما به واسطه عدم پیگیری مسوولان ذیربط است.
وی در خصوص بحث مشکل اراضی اوقاف نیز افزود: وقف یک سنت حسنه و در راستای رفع مشکلات مردم است نه اینکه در امور مردم گره بیافتد و در اینصورت مردم انگیزهای برای این مهم ندارند، اما انتظار میرود توافقی میان مردم و اداره اوقاف در راستای تعیین تکلیف این اراضی انجام شود هر چند تدابیر ویژهای از سوی اداره اوقاف در روزهای گذشته اتخاذ شده است.
آصفری ادامه داد: انتظار میرود مشکل اینترنت و قطع تلفن خانگی در اسرع وقت از سوی مسوولان امر رفع شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بنیاد مسکن بایستی در خصوص دریافت مبالغ (پنج میلیون تومان) بابت تفکیک، برای آگاهی مردم روستا شفاف سازی کند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم روستاها که برای اراضی و ملک خود سند دارند نباید به لحاظ قانونی با منابع طبیعی اختلافی داشته باشند و یا برای چرای دام که امسال با خشکسالی مواجه بودیم باید دستگاههای ذیربط یاریگر دامدار و کشاورز باشند و اجاره اراضی روستاها باید با اولویت مردم بومی منطقه باشد.
آصفری خاطرنشان کرد: در خصوص بحث اشتغال نیز با مدیران بنیاد برکت و علوی امروز نشستی برگزار و مقرر شد طرحهای اشتغال زایی روستایی که زمینه ساز ایجاد فرصتهای شغلی کوچک است و نیاز به ۵۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، به بنیاد برکت معرفی شود که انتظار میرود دهیاران و شوراها اگر طرحهایی در این حوزه دارند، را معرفی کنند.
وی اظهار داشت: طرحهایی که زمینه اشتغال بیش از ۲۰ نفر را فراهم میکند و ۲۰ درصد سهم آورده دارد، بایستی معرفی شوند تا بتوان از صندوق کارآفرینی امید، تسهیلات دریافت کرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امسال ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال زایی در اختیار بنیاد برکت گذاشته شده و مقرر است به همین میزان اعتبار نیز از سوی این بنیاد تامین شود.
استان مرکزی هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد که ۲ کرسی آن متعلق به حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب است.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکزی