تاریخ: ۲۰ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۷:۰۰
بازدید: ۳۵۹
کد خبر: ۲۴۴۲۷۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در قالب پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ صورت می‌گیرد؛

۳۴ هزار میلیارد ریال ارزش قرارداد‌های عاملیت بانک توسعه تعاون

۳۴ هزار میلیارد ریال ارزش قرارداد‌های عاملیت بانک توسعه تعاون
‌می‌متالز - رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: بر اساس ظرفیت‌های تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ بانک توسعه تعاون برای فعال کردن بخش‌های مختلف اقتصادی تا پایان سالجاری ۳۴هزار میلیارد ریال قرارداد عاملیت امضا می‌کند.

به گزارش می‌متالز، سید باقر فتاحی اظهار داشت: پیش از این برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام بخش‌های گردشگری و بوم گردی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، قرارداد عاملیت برای پرداخت ۷۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به فعالان بخش گردشگری منعقد گردیده است.

وی ادامه داد: قرار است با وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز برای فعال کردن بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی به زودی قرارداد عاملیت به مبلغ ۲۵ هزار میلیارد ریال منعقد شود.

به گفته فتاحی، قرارداد عاملیت پرداخت تسهیلات با شرکت راه آهن نیز به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال در حال انعقاد است.

وی با بیان این مطلب که این تسهیلات یارانه‌دار است و در مناطق کمتر توسعه یافته با نرخ ۱۰ درصد و در مناطق برخوردار با نرخ ۱۴ درصد قابل پرداخت است، خاطرنشان کرد: باز پرداخت این تسهیلات نیز همراه با دو سال تنفس است و پس از آن بازپرداخت به صورت پنج ساله قابل انجام است.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ دارای ظرفیت‌هایی برای تامین مالی بانکی طرح‌های اقتصادی است و می‌تواند به رونق و تحرک اقتصادی منجر شود.

فتاحی ادامه داد: برای فعال کردن حوزه اشتغال تفاهم نامه عاملیت پرداخت تسهیلات با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد ریال منعقد می‌شود.

فتاحی گفت: هماهنگی زیادی فیمابین ارکان اعتباری بانک توسعه تعاون با همکاران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وجود دارد و هم اکنون ۵۸۰ پروژه گردشگری با پیشرفت بالای ۷۰ درصد در سطح کشور شناسایی شده است که با اعطای این تسهیلات، پروژه‌ها به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید و اشتغال مناسبی نیز در این بخش ایجاد خواهد شد.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون بیان کرد: طی سال‌های اخیر همکاری و تعامل مناسبی با دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف برای تخصیص منابع صندوق توسعه ملی و اشتغال پایدار روستایی به معرفی شدگان بخش‌های تولیدی و اشتغال‌زایی وجود داشته است.

وی تاکید کرد: در پرداخت تسهیلات و تامین اعتبار تلاش کرده ایم موضوعاتی همچون توسعه متوازن منطقه‌ای و عدالت اجتماعی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده