تاریخ: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۳:۱۲
بازدید: ۹۱۵
کد خبر: ۲۴۵۷۷
سرویس خبر : انرژی

بومی سازی تکنولوژی تولید بال وَلو در اراک + عکس

می متالز - شرکت ماشین سازی اراک به تکنولوژی ساخت بال وَلو فلکه شیر سرچاهی ویژه صنایع نفت و گاز دست یافت.
بومی سازی تکنولوژی تولید بال وَلو در اراک + عکس

به گزارش می متالز به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ تکنولوژی ساخت Ball Valve نوعی فلکه شیر سرچاهی ویژه صنایع نفت و گاز از سوی یکی از کارخانه های کشور کرواسی با حضور برانکو مربی تیم پرسپولیس در کارخانه ماشین سازی اراک انجام شد.

کارخانه ماشین سازی اراک قادر به تولید بیش از 50 مدل شیر سرچاهی است که با تولید این شیر در داخل کشور سالانه از خروج حدود 250 میلیون دلار ارز کشور جلوگیری می شود.

صفری مدیر عامل کارخانه ماشین سازی اراک با بیان اینکه تحریم زمینه ساز رشد تولید بومی است گفت: گذر زمان نشان خواهد داد که تولیدکنندگانی که در شرایط سخت به کار ادامه دادند پیروز میدان هستند.

وی انتقال تکنولوژی تولید بال وَلو را زمینه ساز انتقال تکنولوژی آب شیرین کن و زباله سوز از سوی شرکت های کروات دانست و افزود: ماشین سازی اراک در ساخت 22 قسمت پارس جنوبی و 8 پالایشگاه مشارکت داشته و ظرفیت های بالایی برای تولید ملی و رفع نیازهای صنعتی کشور دارد.

صفری ادامه داد: شرکت های کروات در زمینه فروش تولیدات ماشین سازی نیز با این کارخانه همکاری خواهند کرد.

Zdravko Nikolic ازدراوکو نیکولیچ مدیر شرکت اِکُن آی اِس (Econ I S Co) هم با بیان اینکه از امروز انتقال فناوری صورت می گیرد گفت: ماشین سازی اراک ظرفیت های بالایی در زمینه ماشین آلات و تولید دارد و پیش بینی می شود در پایان دو سال این کارخانه بتواند ولوها را خود تولید کند. 

برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم پرسپولیس هم که با استقبال کارگران ماشین سازی اراک روبرو شده بود با بیان اینکه ایران خانه دوم من است گفت: خوشحالم که ایرانیان بنده را به مانند یک ایرانی پذیرفته اند و برای همکاری شرکت های کروات با شرکت ماشین سازی اراک بسیار خرسندم چراکه ماشین سازی شرکتی با سابقه ٥٠ ساله در ایران به شمار می رود.

وی تصریح کرد: در دنیای امروز که به یک دهکده کوچک تبدیل شده است انتقال تکنولوژی بسیار مهم است و این همکاری قطعا منجر به شکل گیری پتانسیل ها و فرصت ها بین دو طرف می شود افزود: ماشین سازی بر پروژه های بزرگ مانند پارس جنوبی تمرکز دارد و این یک امتیاز مثبت برای همکاری دوجانبه محسوب می شود. وی در ادامه از اینکه اراک تیم قدرتمند فوتبال ندارد ابراز ناخرسندی کرد. شرکت ماشین سازی اراک (سهامی عام) به منظور پشتیبانی از صنایع بنیادین و برآورده کردن نیازهای صنعتی کشور، در سال 1346 در زمینی به مساحت 134 هکتار در شهر اراک تاسیس و در سال 1350 به عنوان نخستین صنعت سنگین کشور به بهره برداری رسید.

این شرکت در حوزه ساخت تجهیزات نفتی، مخازن بزرگ، سازه های فلزی، بویلرهای حرارتی، گلوله های سنگین فلزی، انواع پل، دکل ها و تولید شیرهای تخصصی فعالیت دارد. 

عناوین برگزیده