به گزارش می متالز، پروفسور اصانلو استاد دانشکده معدن دانشگاه امیرکبیر گزارش مبسوطی از معدنکاری سبز و چشم انداز معدنی تا سال۲۰۵۰ ارایه نموده و بیان داشتند: از خانه معدن و جناب مهندس بهرامن صمیمانه تشکر میکنم که تغییرات کمی و کیفی را در بخش معدن بوجود آورده و با تأسیس نمایندگیهای خانه معدن در ۳۱ استان توانسته اند در شناخت رشته معدن قدمهای موثری بردارند. این قدم ها می تواند در جذب دانشجویان این رشته موفق عمل کنند و خانواده های آنها شناخت بیشتری از رشته معدن پیدا می کنند. معدن جز آبادانی و توسعه زیرساختها کار دیگری نکرده است.
ایشان افزودند: آقای مهندس بهرامن گلوگاه ها را می شناسد و مشکلات را بخوبی با مسئولین در میان می گذارد و تلاش می کنند مشکلات معدنی را حل کنند، لذا برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق دارم. ایشان افزودند: بازسازی بخشی از وظایف یک معدن است و پس از بهره برداری باید محیط را بازسازی نمود. ایشان در ادامه افزودند این کنفرانس باید بین المللی شده و تداوم پیدا نماید و من مطمئنم سخنران های خوبی از کشورهای مختلف از جمله چین، هندوستان، اروپا و آمریکا در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.
ایشان به آینده معدنکاری در سال۲۰۵۰پرداخته و گفتند هر فرد بطور متوسط سالیانه 5/17 تن کانی مصرف میکند و جمعیت جهان درسال۲۰۵۰ به 7/9 میلیارد نفر خواهد رسید و جهان به ۵۴۳۸ میلیارد تن مواد معدنی در سال نیاز دارد.