تاریخ: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۱:۲۷
بازدید: ۳۲۵
کد خبر: ۲۵۰۲۶۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

خبر مهم برای سهامداران فولاد و فارس

خبر مهم برای سهامداران فولاد و فارس
‌می‌متالز - کدال میزبان افزایش سرمایه سه شرکت بورسی بود. شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پالایش نفت تبریز افزایش سرمایه خود را ثبت کردند.

به گزارش می‌متالز، شرکت‌های بورسی و فرابورسی برای رعایت اصل شفافیت باید عملکرد مالی خود را در سامانه کدال منتشر کنند. بر همین اساس سه شرکت بورسی افزایش سرمایه خود را در این سایت ثبت کردند.

فولاد

شرکت فولاد مبارکه اصفهان با نماد فولاد خبر از افزایش سرمایه ۹۵ درصدی خود داد. بر اساس گزارش منتشر در سایت کدال این شرکت قصد دارد سرمایه خود را از ۲۹٫۳ هزار میلیارد تومان به ۵۷ هزار میلیارد تومان برساند.

افزایش سرمایه فولاد از محل سود انباشته، برای تامین بخشی از منابع مورد نیاز جهت تکمیل طرح‌های توسعه، خرید دارایی‌های سرمایه‌ای (۵۰ دستگاه لکوموتیو) و تامین بخشی از سرمایه در گردش شرکت نیاز دارد.

فارس

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با نماد فارس در اطلاعیه سایت کدال اعلام کرد که سرمایه را خود را به ۴۸،۹۵۰ میلیارد تومان می‌رساند.

فارس منبع افزایش سرمایه ۷۱ درصدی را سود انباشته اعلام کرده است. علت این افزایش سرمایه جبران مخارج مشارکت انجام شده در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذاری است.

شبریز

شرکت پالایش نفت تبریز با نماد شبریز خبر از افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی خود داد. قرار است سرمایه یک هزار میلیارد تومانی این شرکت به سه هزار میلیارد تومان برسد.

محل این افزایش سرمایه شبریز ۵۰ درصد مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و ۱۵۰ درصد از محل سود انباشته شرکت است.

منبع: تجارت نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم