به گزارش میمتالز، امیر حسین کمیلی روز شنبه با اشاره به نام گذاری شعار امسال به عنوان "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین"، افزود:اصفهان دیگر ظرفیت توسعه صنعتی آلاینده، انرژی بر و آب بر را ندارد.
وی ادامه داد: این استان نیاز و ظرفیت بالایی در زمینه شرکتهای دانش بنیان دارد. رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از چند سال گذشته تا کنون تاکید ویژهای بر روی مسأله اقتصاد دارند اظهار داشت: امروز کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد و توجه جدی به مسأله اقتصادی بعنوان مسأله اولویت دار و با اهمیت کشور ما محسوب میشود.
وی اضافه کرد: برای داشتن اقتصادی پایدار که مولفههای پایداری اجتماعی و محیط زیستی را مد نظر قرار دهد راهی نداریم جز اینکه به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم.
کمیلی خاطر نشان کرد: اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از بهترین روشهای ساماندهی اقتصاد کشور محسوب میشود.
وی بیان کرد: زیرساختهای این موضوع از سالهای گذشته در کشور ما فراهم شده است و فکر افزار ها، نرم افزارها و نیروهای انسانی بسیار خوبی در زمینه مباحث دانشی و دانش بنیانی در اختیار داریم.
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اصفهان افزود: این موارد باید در سیستم تولید و صنعت استان و کشور ساری و جاری شود تا تولید ثروت و ایجاد اشتغال و کارآفرینی در کشور از مسیر اقتصاد و مولفههای اقتصاد دانش بنیان محقق شود.
وی با بیان اینکه فکر افزار، نرم افزار و نیروهای انسانی به عنوان مهمترین منابع مورد نیاز اقتصاد دانش بنیان هستند که به وفور در کشور ما وجود دارد اظهار داشت: تنها به یک تدبیر و مدیریت مناسب نیاز دارد تا خیل عظیم منابع انسانی و نرم افزاری و فکر افزاری موجود را به نظام تولید، ثروت و اقتصادی متصل کند و این مسیر در جهت ایجاد اشتغال، کار آفرینی و افزایش تولید موثر باشد.
کمیلی گفت: استان اصفهان سالهاست که به عنوان کریدور علم و فناوری شناخته میشود و شرکتهای دانش بنیان علاوه بر اینکه در شهرک علمی و تحقیقاتی ایجاد شده در دانشگاه اصفهان و دانشگاه آزاد هم توسعه پیدا کرده است.
وی یادآور شد: شرکتهای دانش بنیان قوی، خوب و ریشه داری در استان اصفهان وجود دارد و شرکتهای دیگری هم داریم که دانش بنیان نیستند، اما فعالیت دانش بنیان دارند و دارای پروانه فنی و مهندسی و پروانه تولید و خدماتی هستند که باید برای ثبت دانش بنیانی این شرکتها اقدام و همکاری لازم انجام شود.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، حدود ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال، صنعتیترین استان کشور به شمار میرود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ هجری شمسی، سال جدید را سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری کردند.