به گزارش میمتالز، محمدرضا فرزین در نشست با مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه حوزه دانشبنیان در بانک ملی ایران تقویت میشود، افزود: اکوسیستم مناسبی برای توسعه شرکتها و استارت آپهای دانشبنیان نیاز است که قصد داریم این اکوسیستم را در بانک ملی ایران ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در بانک ملی ایران پتانسیلهای خوبی در حوزه بانکداری مجازی وجود دارد، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم تامین مالی شرکتهای دانشبنیان را در سال جاری توسعه دهیم و برای این منظور باید به دنبال رویهها و دستورالعملهای متناسب با نظام تامین مالی دانشبنیانها باشیم.
فرزین با بیان اینکه قطعا ارایه تسهیلات به دانشبنیانها را با این مسیر افزایش خواهیم داد، تصریح کرد: آمادگی همکاری مشترک برای راهاندازی تامین سرمایه نوآور از سوی بانک ملی ایران با صندوق نوآوری و شکوفایی نیز وجود دارد.
علیرضا صادقی معاون بانکداری جامع بانک نیز با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران برای سال ۱۴۰۱ برنامه ویژهای را در حوزه دانشبنیانها تعبیه کرده است، گفت: چالشهای این بخش را بررسی و بسترهای خوبی در حوزه شرکتهای دانشبنیان فعال بخش دارو، نفت و گاز، پتروشیمی و... در قالب کانالهای فروش از طریق شعب تعبیه کردهایم.
همچنین علی وحدت مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با تاکید بر اینکه توسعه همکاریهای اکوسیستمی، بهبود بهرهوری منابع، فرهنگسازی دانشبنیانی، چابکسازی و... از جمله اهداف تعاملات بانکی این صندوق است، گفت: اکنون بیش از ۶ هزار و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان فعال داریم که ۱۲ سرویس مشترک با بانکها را به آنها ارایه میکنیم. همچنین در بازار سرمایه نیز ابزارهای مختلفی از جمله صندوقهای جسورانه، اوراق مشارکت و... را پیش میبریم.
وی با تاکید بر اینکه در کانون جهش دانشبنیان ظرفیتهای جدیدی ایجاد و برخی محدودیتهای اعمال شده برای بانکها در قانون جهش تولید دانش بنیان رفع شده است، بیان کرد: در این زمینه چهار بستر برای همکاری مشترک بانکها در صندوق تعبیه شده است که امیدواریم با سیاستگذاریهای سال جدید در بانک ملی ایران، شاهد ارتقای شاخصهای عملکردی و بازاریابی فعالانه در این بخش باشیم.