به گزارش میمتالز، مهدی ملایی افزود: با صدور این تعداد پروانه بهرهبرداری برای ۱۹۹ نفر بهصورت مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی بیان کرد: همچنین سال گذشته ۴۳ فقره جواز تاسیس صنعتی با پیشبینی سرمایهگذاری ۲ هزار و ۳۳۹ میلیارد تومان و اشتغال هزار و ۳۱ نفر صادر شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه اظهار داشت: در حال حاضر ۳۰ پروانه بهرهبرداری صنعتی با سرمایهگذاری ۳۳۲ میلیارد تومان در شهرستان مرزی سربیشه وجود دارد و تاکنون ۷۴ فقره جواز تاسیس صنعتی با پیشبینی سرمایهگذاری بیش از سه هزار میلیارد تومان و اشتغال هزار و ۵۷۰ نفر صادر شده است.
وی گفت: شهرستان سربیشه با موقعیت جغرافیایی مناسب و استعدادهای صنعتی، معدنی و کشاورزی بالقوه از ظرفیت توسعه و سرمایهگذاری مناسبی برخوردار است و یک شهرک و ۲ ناحیه صنعتی به مساحت ۹۳ هکتار در این منطقه وجود دارد که از زیرساختهای نسبی برای استقرار واحدهای صنعتی برخوردار هستند.
ملایی ادامه داد: قطعه منفصله منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در مجاورت مرز رسمی ماهیرود از دیگر زیرساختهای سرمایهگذاری و استقرار واحدهای تولیدی در این شهرستان است.
وی گفت: اکسید منیزیم، آجر نسوز، جرمهای قلیایی و فیوز منیزیت، خوراک آماده طیور، پودرهای میکرونیزه بنتونیت، صفحه کروبی کابینت، سازهها و مخازن فلزی، بتون آماده و قطعات بتنی از جمله تولیدات بخش صنعت شهرستان سربیشه است.
وی اظهار داشت: در حوزه زیرساختهای سرمایهگذاری با توجه به واگذاری عمده اراضی شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان بهویژه در بخش مرکزی و نبود ناحیه یا شهرک صنعتی در بخش درح و متعاقب دستور رییس جمهور در سفر به استان مبنی بر تهیه سند توسعه شهرستانهای نهبندان و سربیشه، پیشنهاد ایجاد ناحیه صنعتی درح، توسعه ناحیه صنعتی سربیشه و آغاز عملیات اجرایی ناحیه صنعتی شماره ۲ سربیشه ارائه شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سربیشه افزود: انتظار میرود با اجرای این مصوبات، نیاز طرحهای سرمایهگذاری به زیرساختهای عمومی لازم برای استقرار در سالهای آتی تامین شود.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان سربیشه در ۶۶ کیلومتری شرق بیرجند است.