تاریخ: ۱۳ دی ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۰:۱۴
بازدید: ۲۸۲
کد خبر: ۲۵۷۹۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
تنها دستاورد جلسه بهبود بازار آلومینیوم؛

"المهدی" را تخم‌مرغ کردند و به دیوار زدند!

می متالز - بیش از یک ماه از جلسه‌ای که باهدف بهبود بازار آلومینیوم در سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان با حضور مسئولان دولتی و فعالان این بخش برگزار شد می‌گذرد و به گفته یکی از اعضای هیئت‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم، هیچ اتفاقی توسط دولت در راستای اجرایی شدن موضوعات مطروحه در این جلسه نیفتاده است.
"المهدی" را تخم‌مرغ کردند و به دیوار زدند!

به گزارش می متالز، آریا صادق نیت حقیقی، عضو هیئت‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم در خصوص وضعیت این روزهای صنعت آلومینیوم، خصوصاً پس از تشکیل جلسه‌ای که باهدف بهبود اوضاع و تسهیل موانع پیش روی صنایع بالادستی و پایین‌دستی این صنعت برگزار شد اظهار کرد: تأمین مواد اولیه موردنیاز صنایع پایین‌دستی از طریق افزایش عرضه شمش آلومینیوم در بورس و تسهیل واردات این محصول از موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد و دولت تا این لحظه عملاً اقدام مناسبی در این راستا انجام نداده است.
حقیقی تشریح کرد: در حال حاضر کماکان تنها عرضه‌کننده در بورس کالا ایرالکو است که این شرکت نیز نسبت به عرضه، از حداقل مقررشده نیز کمتر اقدام کرده و دراین‌بین یک هفته نیز عرضه نداشته و از طرفی دولت نیز اقدامی برای واردات شمش آلومینیوم انجام نداده است.
وی همچنین در خصوص وضعیت این روزهای شرکت آلومینیوم المهدی گفت: این کارخانه تولیدکننده شمش آلومینیوم نه‌تنها همچون گذشته از عرضه در بورس خودداری می‌کند، بلکه بنا به دلایل نامشخص کوره‌ها را خوابانده و همچنین طبق گزارشات مسئولین استانی و نهادهای مرتبط در حال تخلیه انبارها و انتقال به انبارهای عوامل خود خارج از بورس هستند تا موجودی‌ها را به حداقل رسانده و قابلیت واگذاری آن به غیر را نیز از بین ببرند.
عضو هیئت‌مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم خاطرنشان کرد: درگذشته مدیران این شرکت به‌دفعات تهدید کرده بودند که در شرایطی که امتیازات مدنظرشان را نگیرند، المهدی را نابود خواهند کرد و امروز شاهد این اتفاق ناگوار از سوی آن‌ها هستیم.
وی افزود: متأسفانه دولت از این واحد تولیدی مراقبت و اهلیت صاحبان آن را بررسی نکرد؛ ازاین‌رو امیدواریم در شرایط بحرانی کنونی دولت حداقل از نابودی المهدی جلوگیری کند.
این فعال صنعتی با اشاره به وضعیت نامساعد صنایع پایین‌دستی آلومینیوم گفت: برخی واحدهای تولیدی به دلیل نبود مواد اولیه مجبور به تعدیل نیرو و توقف شدید تولیدشده‌اند و برخی واحدها که قصد کاهش نیرو را ندارند به دلیل توقف تولید هزینه‌ها را از جیب پرداخت می‌کنند.
وی همچنین از توقف صادرات محصولات آلومینیومی خبر داد و افزود: از آنجائی که تولیدکننده داخلی آلومینیوم را 250 دلار در هر تن گران‌تر از نرخ جهانی می‌خرد، امکان صادرات محصولات آلومینیومی از بین رفته است.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین