تاریخ: ۱۵ دی ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۲:۳۵
بازدید: ۵۵۷
کد خبر: ۲۵۹۰۰
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
با حضور مدیرعامل شرکت مس و برخی از همکاران پروژه؛

نشست هماهنگی راه‌اندازی کارخانه اسید سرچشمه برگزار شد

می متالز - مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: با اجرای پروژه اسید سرچشمه، شرکت مس وارد کار بسیار بزرگ، سنگین و دشواری شده و همه بخش‌های طرح باید دقیق و حساب‌شده پیش برود.
نشست هماهنگی راه‌اندازی کارخانه اسید سرچشمه برگزار شد

به گزارش می متالز به نقل از مس‌پرس، مهندس «محمدرضا بنی‌اسدی‌راد» در نشستی که برای هماهنگی راه‌اندازی کارخانه اسید سولفوریک مجتمع مس سرچشمه و با حضور دکتر «محمدباقر عالی»، رئیس هیأت‌مدیره، مهندس «مهدی مجدفر»، معاون هماهنگی شرکت مس و جمعی از مجریان و همکاران این طرح برگزار شد، با اشاره به این‌که طبق برنامه‌ریزی‌ها، این پروژه در اواخر بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: بعد از راه‌اندازی کارخانه اسید، شرکت مس وارد فاز حمل‌ونقل تولیدات این کارخانه برای فروش و صادرات خواهد شد که در این راستا، باید زیرساخت‌های حمل اسید و مخازن نگه‌داری اسید در منطقه و در بندرعباس، با سرعت بیشتری مهیا شود.

وی با تاکید بر پایش منظم طرح و ضرورت ممیزی مستمر همه بخش‌های پروژه اسید، ادامه داد: با اجرای پروژه اسید سولفوریک مجتمع مس سرچشمه، شرکت مس وارد کار بسیار بزرگ، سنگین و دشواری شده و همه بخش‌های طرح باید دقیق و حساب‌شده پیش برود و سازوکارهای لازم برای این پروژه، از تولید تا عرضه، در نظر گرفته شود.
مهندس بنی‌اسدی‌راد، با اشاره به بازار خوب اسید در داخل و خارج از کشور، گفت: ضمن توجه ویژه به حوزه صادرات، باید در زمینه عرضه و مصرف اسید، با مصرف‌کنندگان داخلی هم همچنان جلساتی به‌منظور تعامل بیشتر برگزار شود و امور مربوط به عرضه محصول اسید در بورس نیز با جدیت دنبال شود.

 

اهمیت فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف اسید


مدیرعامل شرکت مس با تاکید بر این‌که راه‌اندازی کارخانه اسید سولفوریک را باید یک انقلاب در زمینه کشاورزی دانست، افزود: اغلب کشاورزان کلان، در جریان اجرای این پروژه و عظمت و اهمیت آن قرار گرفته و برخی نیز برای اسید تولیدی آن اعلام نیاز کرده‌اند.
وی ادامه داد: اما در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به کشاورزان خرد، نیاز به فرهنگ‌سازی است و این موضوع باید در کنار دیگر بخش‌ها، مورد توجه ویژه قرار گیرد تا صاحبان زمین‌های کشاورزی کوچک‌تر هم بدانند که چنین بستر مناسبی برای استفاده از اسید فراهم شده است.

گفتنی است؛ پروژه اسید سولفوریک مجتمع مس سرچشمه، از مهم‌ترین طرح‌های زیست‌محیطی شرکت ملی صنایع مس ایران است که با راه‌اندازی آن، ضمن این‌که صنعت مس به یک صنعت سبز تبدیل خواهد شد، زمینه‌های افزایش تولید با بهره‌برداری اسمی از کارخانه ذوب فلش نیز فراهم می‌‌شود و شرکت مس به توسعه پایدار دست خواهد یافت. این کارخانه، با ظرفیت اسمی 610هزار تن طراحی ‌شده و با بهره‌برداری از آن، مجموع ظرفیت واقعی کارخانه جدید اسیدسولفوریک مس سرچشمه و کارخانه قدیم، به 800هزار تن در سال خواهد رسید.

منبع: مس پرس
عناوین برگزیده