تاریخ: ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۱:۵۱
بازدید: ۱۲۹
کد خبر: ۲۶۰۳۸۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل بانک سپه خبر داد؛

پرداخت بیش از ۱۲۳ هزار فقره تسهیلات بدون ضامن در بانک سپه

‌می‌متالز - مدیرعامل بانک سپه از اختصاص بیش از ۳۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات بدون ضامن به بیش از ۱۲۳ هزار فقره پرونده، از ابتدای اجرای این طرح در بانک سپه خبر داد.

به گزارش می‌متالز، دکتر آیت‌اله ابراهیمی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: تسهیلات اعطایی بدون ضامن در بانک سپه به‌عنوان نخستین بانک، پس از دستور رئیس محترم جمهور مبنی بر تسهیل شرایط پرداخت تسهیلات خرد و در پی بخشنامه وزارت امور اقتصادی و دارایی برای کمک به افزایش قدرت خرید و رفع نیاز‌های مالی ضروری آحاد مردم قابل دریافت است.

اختصاص بیش از ۳۲ هزار میلیارد ریال به تسهیلات بدون ضامن

مدیرعامل بانک سپه با اشاره به اینکه تسهیلات بدون ضامن تا سقف یک میلیارد ریال در تمامی شعب بانک سپه سراسر کشور پرداخت شده است، ابراز داشت: در مجموع بیش از ۳۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات بدون ضامن به بیش از ۱۲۳ هزار فقره پرونده تسهیلاتی همزمان با آغاز اجرای طرح از بهمن ماه ۱۴۰۰ تاکنون پرداخت شده است.

دکتر ابراهیمی افزود: تسهیلات ارزان‌قیمت بانک سپه به اشخاص حقیقی و حقوقی، صاحبان کسب و کار‌های آسیب‌دیده ناشی از کرونا و اشخاص آسیب‌پذیر جامعه پرداخت می‌شود.

پرداخت بیش از ۲۵۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در بانک سپه

دکتر ابراهیمی همچنین با بیان اینکه طی دوماه نخست سال جاری ۲ هزار و ۵۳۱ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک سپه پرداخت شده است، گفت: بیش از ۳ هزار و پانصد میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به زوج‌های جوان تازه ازدواج‌کرده واجد شرایط در شعب بانک سپه اختصاص و پرداخت شده است.

وی افزود: زوج‌های جوان تازه ازدواج‌کرده، یارانه بگیران و مستأجران آسیب‌دیده ناشی از کرونا از جمله دریافت‌کنندگان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۴ درصد از بانک سپه هستند.

دکتر ابراهیمی تأکید کرد: بانک سپه در زمینه پرداخت تسهیلات بر اساس سهمیه، نرخ مصوب و دریافت وثیقه طبق ضوابط و مقررات اعلام‌شده در بودجه سنواتی، همواره در زمره بانک‌های برتر کشور است.

مدیرعامل بانک سپه در پایان ضمن تشریح تسهیلات قابل ارائه به آحاد جامعه اعم از حقیقی و حقوقی، اظهار داشت: بانک سپه علاوه بر پرداخت تسهیلات خرد مذکور، در ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه خوداشتغالی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره)، اشتغال ایثارگران، اشتغال فراگیر مشاغل خانگی، مسکن نخبگان، قضات، ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا، کارکنان ارتش، آسیب‌دیدگان ناشی از حوادث قهری و نوسازی و بهسازی مسکن روستایی، خرید تضمینی گندم و محصولات کشاورزی، نهاده‌های دامی، بهسازی و نوسازی نانوایی‌ها، تسهیلات حمایت از کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده ناشی از کرونا و ... نیز نقش مؤثری داشته است.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده