به گزارش میمتالز، ۲۲ اردیبهشت امسال خبر حضور دایی ستاره فوتبال ایران و انتشار تصاویر او در یکی از کارخانههای فولاد بردسیر در ۶۰ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان سببساز خبرها و ادعاهایی شده است.
ادعای خرید کارخانه فولاد مَشیز یا سهام آن از جمله این ادعاها بوده است.
دایی در بدو ورود به کرمان ابتدا به بازدید از انجمن خیریه یاس کرمان رفت که حدود ۶ هزار بیمار سرطانی را تحت پوشش حمایت دارد و دهها پروژه و تجهیزات را برای این بیماران طی سالهای اخیر با صرف اعتبارات کلان به همت خیران تامین کرده است.
اتفاقا متولیان این انجمن بزرگ خیریه ایران به علت تامین تجهیزات مهم رادیوتراپی و نیز بخشهای بستری مربوطه اخیرا اعلام کمک از خیران و مردم کرده اند، اما بیش از آنکه بازدید دایی از امکانات و نیازهای این خیریه بزرگ خبرساز باشد، حضورش در کارخانه فولاد خبرساز شده بود.
همان زمان انجام سفر نیز برخی کاربران در فضای استان کرمان مدعی خرید کارخانه شدند، اما مدیران کارخانه و خود علی دایی ترجیح دادند سکوت کنند تا اینکه روز گذشته یک رسانه در تهران در خبری مدعی خرید کارخانه در آستانه ورشکستگی و نجات کارگران از بیکاری توسط علی دایی شد و این خبر بازتابهای بسیاری داشت که هم مدیران کارخانه و هم خود دایی مجبور به واکنش شدند.
این رسانه کشوری در خبر خود مبنی بر خرید کارخانه فولاد مشیز بردسیر توسط دایی مدعی شد که او دو هزار کارگر این کارخانه صنعتی را از ورشکستگی و بیکاری نجات میدهد.
علی دایی در فضای مجازی نوشت: خبر منتشر شده اخیر درباره خرید کارخانه فولاد آویز بنده اشتباه و خلاف واقعیت است.
اما کاربران فضای مجازی بویژه در کرمان با واکنشهای هیجانی مختلف این خبر مبنی بر نجات کارگران از بیکاری را دست به دست میکردند؛ عدهای از این موضوع و احساس مجاورت با یک چهره معروف ورزشی خوشحال بودند و عده دیگری با شگفتی از بحث ورشکستگی کارخانه، ناراحت و نگران بودند، زیرا قبلا چنین چیزی عنوان نشده بود.
برخی کارکنان کارخانه که در روز بازدید، برای گرفتن عکس یادگاری و امضا، علی دایی را همراهی میکردند، از انتشار مطالب کذب ورشکستگی به همراه تصاویری که این کارگران گرفته بودند در خبر مذکور مبنی بر خواهش کارکنان و خانواده هایشان برای نجات کارخانه و مردم مستضعف منطقه از فقر و بیکاری، معترض هستند.
در واقع تصاویری که در خبرهای ادعایی مربوطه منتشر شده همان تصاویری هستند که برخی کارگران و کارکنان کارخانه با گوشی خود و از سر علاقه به دایی با وی یا از وی گرفته اند.
اما در پیگیریهای اولیه خبرنگار ایرنا منابع غیررسمی که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند: دایی چندی پیش برای انجام برخی مراودات تجاری به کارخانه فولاد مشیز آمده بود. این منابع، خبر خرید بخشی از سهام یا کل کارخانه را رد کردند. برخی منابع مطلع نیز به صورت غیررسمی گفتند که از جمله دلایل سفر تامین برخی مواد اولیه که در کارخانه تولید میشده بوده است که ایرنا نمیتواند این موارد را اینک تایید کند.
در ادامه مدیر روابط عمومی صنایع فولاد مشیز در پاسخ به تماس تلفنی خبرنگار ایرنا گفت: اخبار منتشر شده درباره فروش کارخانه به علی دایی کذب محض است.
محمد دهقان افزود: ایشان چندی پیش سفری به استان کرمان داشت و به دلیل آشنایی قبلی با مدیریت این کارخانه، بازدیدی نیز از خط تولید کارخانه فولاد انجام داد و هیچ صحبتی از خرید کارخانه به میان نیامده است.
وی در ادامه ضمن ابراز تاسف از انتشار شایعات از مجرای رسانههای رسمی کشوری گفت: متاسفانه شروع شایعات از یک رسانه رسمی کشوری بوده و به دنبال آن شاهد استناد سایر رسانهها به آن منبع بودیم.
دهقان افزود: انتشار این اخبار کذب را، چون از رسانههای رسمی بوده پیگیری قانونی خواهیم کرد.
صنایع فولاد مشیز اینک در مالکیت شرکت جهاد نصر است.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) کرمان