به گزارش می متالز، حمیدرضا عظیمیان در این جلسه تصریح کرد: در شرایط تحریم ما ناچار به حرکت هستیم که البته در این شرایط، حرکتهای ما سرآغازی نو برای رهایی از وابستگی است.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری جشنواره و نمایشگاه بومیسازی بههیچعنوان تبلیغاتی نیست گفت: این فراخوان بزرگ حرکتی ملی است برای پیشگیری از توقف چرخ صنعت فولاد کشور به خاطر داشته باشیم که این حرکت عظیم فقط به روزهای برگزاری نمایشگاه ختم نمیشود، بلکه در ادامه آن باید تمامی واحدهای ذیربط با همکاری انجمن تولیدکنندگان فولاد و سایر فولادسازان، قطعهسازان و تامینکنندگان بهنحوی عمل کنند که کشور دیگر معطل واردات نباشد.
وی به فعالیت مضاعف و دقتنظر در فرایند برگزاری جشنواره و نمایشگاه تاکید کرد و افزود: باید بهگونهای برنامهریزی کنیم که دقیقا بعد از برگزاری این همایش ملی، کار ما به شکل فزایندهای شروع شود و در نتیجه آن، عزت و سربلندی و غرور ملی به بار آید.
در بخش آغازین این جلسه، محمد ناظمی هرندی مدیر روابط عمومی شرکت، به تاریخچه بومیسازی در فولاد مبارکه اشاره و تصریح کرد: بومیسازی در فولاد مبارکه قدمتی به طول عمر فولاد مبارکه دارد. به این معنی که رویکرد مدیریت شرکت از ابتدا بر این مهم استوار بوده است که با اعتماد به شرکتهای دانشبنیان داخلی و سازندگان تجهیزات و مواد اولیه، دانش فنی ساخت کارخانههای فولادسازی و متعاقب آن ساخت تجهیزات و قطعات را در کشور نهادینه کند.
وی افزود: در این جشنواره و نمایشگاه ملی فرصتی فراهم آمده است تا همه شرکتهایی که بهنوعی در زنجیره تولید آهن و فولاد فعالاند، در آن حضور داشته باشند و توانمندیهای خود را برای حمایت از تولید ملی به نمایش گذارند.
وی از معدنکاران، فولادسازان، سازندگان قطعات و تجهیزات، تامینکنندگان مواد و استارتآپها بهعنوان اصلیترین حلقههای این فراخوان بزرگ یاد کرد و گفت: فولاد مبارکه بهعنوان بزرگترین فولادساز کشور و خاورمیانه در این جشنواره و نمایشگاه به همراه گروه خود آماده است تا تجربیات خود را در قالب پنلهای تخصصی و همچنین در غرفه تعبیهشده در نمایشگاه در اختیار متقاضیان قرار دهد. ضمن اینکه با مکانیسم برنامهریزیشده و دقیقی که در نظر گرفته است با آغوش باز حاضر است از توانمندی سایر شرکتها ازجمله سازندگان و تامینکنندگان بهرهمند شود و از آنها حمایت کند.