تاریخ: ۲۲ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۷:۵۹
بازدید: ۲۵۷
کد خبر: ۲۶۷۲۳۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیر عامل شرکت دانش بنیان لرزه پایدار آذربایجان مطرح کرد:

کاهش سرقت درب‌های فاضلاب با اختراع نانو بتن

کاهش سرقت درب‌های فاضلاب با اختراع نانو بتن
‌می‌متالز - مدیر عامل شرکت دانش بنیان لرزه پایدار آذربایجان گفت: محصول تولیدی دانش بنیان نانو بتن پودری واکنش پذیر به دلیل جایگزین شدن با فولاد باعث کاهش سرقت‌های مبلمان و وسایل شهری شده است.

به گزارش می‌متالز، میر نقی موسوی عنوان کرد: با ساخت این محصول در لرزه پایدار آذربایجان، قطعاتی که قبلا با فولاد ساخته می‌شدند امروز با نانو بتن پودری واکنش پذیر تولید می‌شوند.

وی افزود: برای نمونه می‌توان به درپوش‌های فاضلاب اشاره کرد. ضمن اینکه قیمت تمام شده نصف قطعات فولادی قبلی است به دلیل اینکه محصول جدید قابلیت بازیافت ندارد از لحاظ ارزش سرقتی جذابیتی برای متخلفان ندارد.

موسوی گفت: این ترکیب توسط شرکت ما ثبت اختراع شده و نمونه‌ای داخلی و خارجی ندارد. از این رو رقبای داخلی و خارجی نداریم.

وی تاکید کرد: تمام مواد اولیه به کار گرفته شده در این محصول داخلی است و تولید نانو بتن پودری واکنش پذیر در انحصار این شرکت قرار دارد و تاکنون تولید مشابهی در نقطه دیگری از دنیا ثبت یا گزارش نشده است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان لرزه پایدار آذربایجان در رابطه با برنامه‌های آتی شرکت گفت: با توجه به این که این محصول کاربرد خیلی‌های فراوانی در صنعت ساختمان و حوزه زیر ساختی کشور دارد، برای افزایش تولید برنامه داریم. به طوریکه در شهرک صنعتی محلی با مساحتی بزرگ‌تر تهیه کرده ایم و اولین قدم ما بالابردن سطح تولید است.

موسوی افزود: در قدم بعدی این شرکت برنامه‌های صادراتی خود را دنبال می‌کند و اولین بازار‌های هدف کشور‌های همسایه هستند. تولید قطعات دیگری از جمله قطعات تلفن‌های آماده، وزنه‌های آسانسور، بلوک‌های استخر و محصولاتی دیگر جزو برنامه‌های آینده ما است.
وی با اشاره به سفارش‌های صادراتی این محصول، خاطرنشان کرد: در حال حاضر از سلمانیه‌ی عراق و کشور ترکیه سفارش داریم و روی تولید آن قطعات کار می‌کنیم.

موسوی در رابطه با مشکلات و موانعی تامین اعتبار تولید گفت: بحث صندوق‌ها و شیوه‌های تامین اعتبار شرکت‌ها موضوع بسیار مهمی است که متاسفانه توجه دلسوزانه‌ای به این مساله نمی‌شود. مبالغی که برای وام‌ها در نظر گرفته شده است با تورم تناسبی ندارد و این ارقام مصوبات پنج یا شش سال پیش است.

وی اظهار کرد: شاید ۵۰۰ میلیون تومان چند سال پیش رقم قابل توجهی بود، ولی این مبلغ با این تورم در حوزه صنعت پولی نیست و نمی‌شود کاری با آن انجام داد. تورم باید روی ارقام وام‌ها دیده شود. وگرنه این تسهیلات هیچ دردی از تولید کننده دوا نمی‌کند. با این وجود ما با استفاده از تسهیلات صندوق ارس توانستیم بخشی از نیاز‌های مالی خود را رفع کنیم.

گفتنی است، شرکت لرزه پایدار آذربایجان در سال ۱۳۹۳ تاسیس شد. بلافاصله شرکت تحقیقات خود را بر روی طرحی دانش بنیان آغاز کرد و پس از چهار سال فرایند تولید محصول در این مجموعه آغاز شد. لرزه پایدار آذربایجان هم اکنون در پردیس دانشگاه تبریز مستقر است.

منبع: آژانس خبری تحلیلی نصر

عناوین برگزیده