به گزارش میمتالز، جهاندار شکری با اشاره به تهاتر محصولات فولادی روسی با محصولات فولادی تولید ایران افزود: تهاتر فولاد روسی با کالاهای ایرانی موضوعی بود که یک ماه قبل وزیر صمت آن را اعلام کرد و این موضوع با توجه به مازاد تولید ایران نگرانی زیادی بین فعالان صنعت فولاد ایجاد کرده است.
وی نحوه محاسبات قیمتی، الزامات، بخشنامهها و تکالیفی که در بورس کالا تعریف شده را پر از ایراد خواند و اظهار داشت: این مشکلات بخشی از فولادسازان بویژه فولادسازان بخش القایی را به چالش کشانده است و هزینه تولید فولادسازانی که زنجیره کامل تولید فولاد را ندارند از قیمت فولادهای جهانی بالاتر و بیشتر کرده است که نتیجه آن افزایش قیمت محصولات فولادی بازار داخل در مقایسه با بازارها و قیمتهای جهانی است.
مدیرعامل ذوب آهن بیستون با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت تولید، اشتغال و کارآفرینی تصریح کرد: نحوه محاسبات قیمتهای بورس کالا، فرمولهای الزامات عرضه در بورس و بالاترین الزام عرضه در بورس کالا باید اصلاح شود تا تولید کنندگان محصولات فولادی بتوانند با کاهش هزینههای تولید محصولات خود را عرضه کنند.
شکری گفت: افزایش هزینه تمام شده همچنین منجر به ضرر و زیان واحدهای تولیدی شده است و قیمت محصولات فولادی واحدهای تولیدکننده ایرانی را بیش از قیمتهای جهانی کرده است.
وی در پاسخ به این سوال مبنی بر وجود امضای طلایی در صنعت فولاد گفت: بنظر میرسد این مسایل با توجه به التهابات کنونی صنعت فولاد و تلاطمهای موجود در این صنعت نباید مطرح و پررنگ شود و تمام تمرکز و توجه دولت و فعالان صنعت فولاد باید بر روی اهداف و سیاستهای افزایش تولید باشد.
این عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد تاکید کرد: سیاستها باید به نوعی اصلاح شود که واحدهای تولیدی از زیان دور باشند.
منبع: فولادبان