تاریخ: ۰۹ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۲:۱۹
بازدید: ۲۶۷
کد خبر: ۲۷۵۶۵۰

عقب ماندگی تعمیر قطار‌های مترو

عقب ماندگی تعمیر قطار‌های مترو
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران از ضرورت اورهال (تعمیرات اساسی) ۱۰ رام قطار خبر داد و گفت: این قطار‌ها هم مربوط به خط۵ و هم برای سایر خطوط شهری هستند که باید منابع مالی آن تامین شود.

به گزارش می‌متالز، عباسی نامی با بیان اینکه کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها به تعمیرات قطار‌ها بستگی دارد، گفت: هر قدر منابع مالی در اختیار شرکت بهره‌برداری مترو قرار گیرد تا بتوانیم قطارهایمان را تعمیر و نگهداری کنیم، به همان نسبت سرفاصله حرکت قطار‌ها کاهش می‌یابد. به گفته وی، اورهال قطار‌ها آغاز شده، اما به کندی پیش می‌رود؛ چراکه نیازمند تامین قطعات هستیم و برای تامین قطعات نیز نیازمند تامین مالی هستیم. به گفته وی تاکنون تنها دو رام قطار اورهال شده و آماده سرویس دهی در خطوط است. وی افزود: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته به صورت فوری، ۱۰ رام قطار مترو نیازمند اورهال اساسی است که این قطار‌ها هم مربوط به خط۵ و هم برای سایر خطوط شهری است.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم