به گزارش می متالز، سیروس شهبازی درباره آمادگی شرکت گاز استان کرمانشاه برای گازرسانی پایدار در فصل زمستان و آمار گازرسانی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در دهه فجر امسال، گازرسانی به ۱۴۵ روستا و ۱۸ واحد صنعتی به بهرهبرداری میرسد و عملیات اجرایی گازرسانی به ۴۶ روستا نیز آغاز میشود که مجموع اعتبار این پروژههای گازرسانی بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال است.
وی درباره گازرسانی شهری گفت: اکنون بیش از ۹۹ درصد از جمعیت شهری استان کرمانشاه در ۲۸ شهر از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند و عملیات گازرسانی به چهار شهر کوچک باقیمانده استان شامل نوسود، نودشه، ریجاب و ازگله نیز در دست اقدام است که مطابق برنامهریزی انجام شده تا پایان سال آینده به شبکه گاز متصل میشوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲ هزار و ۵۰۰ روستا دارد، اظهار کرد: یک هزار و ۷۰۰ روستا قابلیت گازرسانی دارند و اکنون یک هزار و ۱۵۰ روستا شامل ۶۵ درصد جمعیت روستایی از گاز بهرهمند هستند، همچنین گازرسانی به ۵۰۰ روستای دیگر نیز در دست اجرا است که با پایان یافتن این طرحها، ضریب نفوذ گازرسانی روستایی به بیش از ۹۰ درصد میرسد.
وی طول شبکه انتقال گاز این استان را ۵۱۵ کیلومتر و طول شبکه گاز را ۸ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: کرمانشاه ۲۵۰ هزار انشعاب گاز دارد و زمینه پذیرش بیش از ۵۶۰ هزار مشترک در بخشهای مختلف نیز فراهم شده است.
گازرسانی به بخش نیروگاهی از مهمترین وظایف شرکتهای گاز استانی است که شهبازی در این باره گفت: اکنون چهار نیروگاه حرارتی بیستون، زاگرس، هدف و نیروگاه مقیاس کوچک اسلامآباد غرب در استان کرمانشاه از سوخت پاک گاز طبیعی استفاده میکنند.
وی درباره گازرسانی به صنایع اظهار کرد: شرکت گاز استان کرمانشاه برای گازرسانی به همه واحدهای صنعتی که متقاضی بهرهمندی از گاز طبیعی هستند، آماده است. همانطور که تاکنون نیز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی بزرگ و کوچک به همراه ۷۴ جایگاه سیانجی به شبکه گاز متصل شدهاند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه، نگهداشت و مقاومسازی شبکه گاز را از مهمترین اقدامهای سالانه این شرکت اعلام کرد و ادامه داد: شرکت گاز استان کرمانشاه در زمینه تعمیر و نگهداشت تاسیسات و شبکههای گازرسانی مطابق استانداردهای ابلاغی شرکت ملی گاز ایران، برنامههای مدونی را اجرا میکند که به عنوان نمونه میتوان به نشتیابی دورهای خطوط و شبکههای گازرسانی استان اشاره کرد.
وی تاکید کرد: مقاومت بسیار خوب تاسیسات گاز استان کرمانشاه در زلزله آبان ماه ۹۶ نشاندهنده سلامت و امنیت این شبکه است، زیرا در شرایطی که زلزله با قدرت ۷,۴ ریشتر ویرانیهای فراوانی به همراه داشت، اما شبکه گاز استان هیچ آسیبی ندید.
شهبازی ادامه داد: با اقدامهایی که در سالهای اخیر به منظور تقویت زیرساختهای گازرسانی استان انجام شده است دیگر نگران قطع یا افت فشار گاز نیستیم. احداث خط ۳۰ اینچ تقویتی که از خط ششم سراسری انتقال گاز منشعب شده است نیز به همراه افزایش ظرفیت ایستگاه تقلیل فشار گاز شهر کرمانشاه از ۱۰۰ هزار متر مکعب در ساعت به ۳۰۰ هزار متر مکعب در ساعت به پایداری گازرسانی کمک شایانی کرده است، همچنین به منظور اطمینان از تامین گاز مورد نیاز مردم در بخشهای مختلف و مقابله با حوادث احتمالی، به صورت دورهای مانورهای مقابله با بحران قطع گاز را اجرا و پیش از آغاز فصل زمستان نیز اکیپهای امداد و تعمیرات را تقویت، تجهیز و سازماندهی کردهایم.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به اهمیت گاز طبیعی به عنوان یک سوخت پاک و نقشی که گازرسانی در گسترش آسایش و رفاه مردم و ایجاد زیرساختهای توسعه ایفا میکند، سازمانهای مرتبط مانند استانداری و شهرداریها همکاری مطلوبی با شرکت گاز استان کرمانشاه دارند.
وی درباره میزان مصرف گاز در این استان اظهار کرد: در ۹ ماه امسال ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب گاز در استان کرمانشاه مصرف شده است که نشاندهنده میانگین مصرف روزانه ۱۳ میلیون مترمکعبی است، اما با ورود به فصل سرما این رقم به میزان مصرف روزانه ۱۵ میلیون مترمکعبی رسیده که پیشبینی میشود این روند تا پایان سال ادامه داشته باشد.