تاریخ: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ، ساعت ۲۰:۴۷
بازدید: ۳۰۹
کد خبر: ۲۷۹۶۴
11 هزار قطعه در چادرملو بومی سازی شده است

زنجیره تولید فولاد در چادرملو تکمیل شد

می متالز - چادرملو همواره حامی شرکتهای دانش بنیان- واحدهای تحقیق و پژوهش مراکز علمی و دانشگاه‌ها- نوآوران و افراد خلاق و ایده پرداز بوده و هست.
زنجیره تولید فولاد در چادرملو تکمیل شد

به گزارش می متالز، محمود نوریان مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در «نهمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد و معدن ایران در سالن همایش های صدا و سیما گفت: از آقایان بانکی و شکرریز، جمشیدی، حبیبیان و ... تشکر می‌کنم چرا که بستر موفقیت و روند رو به رشد چادرملو در زمان آنها ایجاد شد.
وی در ادامه با اعلام درخواست واگذار شدن مناطق جدید اکتشافی به چادرملو با هدف جلوگیری از ایجاد مشکل برای تامین مواد اولیه خاطرنشان کرد:پروژه فولاد چادرملو یکی از بهترین خطوط تولید فولاد کشور بوده و از فناوری بالایی برخوردار است. این پروژه در زمان تحریم‌ها اجرا شد.
وی ادامه داد: کارخانه فولاد چادرملو امسال نزدیک به ظرفیت اسمی تولید خواهد کرد و سال آینده حتما به ظرفیت اسمی خواهد رسید. این کارخانه با روش هات شارژ است و در نتیجه ظرفیت تولید آن از 1 به 1.3 میلیون تن افزایش خواهد یافت.
نوریان سپس به مشارکت در پروژه الکترود گرافیتی با فولاد مبارکه اشاره کرد و گفت: امیدواریم هرچه زودتر این پروژه بسیار مهم برای کشور را به سرانجام برسانیم.
وی افزود: از 6 دی ماه امسال با راه‌اندازی واحد احیای چادرملو، عملا زنجیره تولید فولاد در چادرملو تکمیل شد و هم‌اکنون چادرملو با آهن اسفنجی تولید خودش، فولاد تولید می‌کند.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما برای گرفتن وام 1800 میلیارد تومانی جهت پروژه بسیار مهم انتقال آب خلیج فارس یک نیروگاهمان را به سختی ودیعه بانک گذاشتیم اما عده‌ای در این کشور با اسناد جعلی وام و به راحتی وام‌های میلیاردی می‌گیرند!
وی ادامه داد: یک معدن سنگ آهن را در استرالیا با مشارکت فکور صنعت، گل گهر و فولاد مبارکه خریداری کرده‌ایم که 400 میلیون تن ذخیره دارد که یک معدن 800 میلیون تنی هم در کنار آن است که می‌توانیم آن را هم بخریم. قرار است محصول این معدن را به مکران برسانیم تا در آنجا با مشارکت فولاد مبارکه و گل گهر یک فولاد 10 میلیون تنی را احداث کنیم.
مدیرعامل چادرملو در پنل تخصصی چالش های بهره گیری از نواورهای فنی و تخصصی در صنعت فولاد اظهار داشت: چادرملو همواره حامی شرکتهای دانش بنیان- واحدهای تحقیق و پژوهش مراکز علمی و دانشگاه‌ها- نوآوران و افراد خلاق و ایده پرداز بوده و هست.
وی ضمن اشاره به این که واحدهای فولادی و معدنی کشور از بالاترین تکنولوژی های روز دنیا برخوردار هستند تصریح کرد: اما این مهم است که حداقل در نوسازی های این بخش از صنعت از توانایی های و دست آورده‌ای متخصصین داخلی استفاده نماییم که چادرملو موفقیتهای زیادی در این زمینه کسب کرده است. و بیش از 50 پروژه تحقیق و توسعه و پژوهش و بیش از 11هزار قطعه را بومی سازی کرده است .

عناوین برگزیده