به گزارش می متالز، در این روز نماد «هایوب» نیز از دیگر نمادهای مورد توجه سهامداران خرد بود. بهطوریکه خریدهای پرحجم حقیقیها در این نماد سبب انتقال حدود 10میلیارد تومان نقدینگی به پرتفوی معاملهگران حقیقی «هایوب» شد. تقاضای بالا برای خرید سهام مزبور سبب شد بازارگردان شرکت یعنی تامین سرمایه لوتوس پارسیان به عرضه بیش از 38میلیون سهم بپردازد. ولی همچنان در پایان معاملات صف خریدی بیش از 26میلیون سهم برای «هایوب» باقی ماند.
در مقابل سهامداران عمده به حمایتهای خود از نمادهای بانکی ادامه دادند و دیروز نیز خریدهای قابلتوجه در این گروه داشتند. بهطوریکه در نهایت 18میلیارد تومان نقدینگی به پرتفوی سهامداران عمده منتقل شد.
الف) بانکها و موسسههای اعتباری: سهامداران عمده حمایت گستردهای در نمادهای بانکی داشتند. در این میان بیشترین خرید صورت گرفته نیز در نماد بانک تجارت بود که با انتقال بیش از 11میلیارد تومان نقدینگی به پرتفوی حقوقیهای «وتجارت» همراه شد. در این روز بانک ملت نیز خالص خریدی در حدود 6 میلیارد تومان را از سوی سهامداران عمده تجربه کرد.
در حالی صندوق سرمایهگذاری یکم کارگزاری بانک کشاورزی به عنوان حقوقی فعال در «وبملت» اقدام به عرضه 400هزار سهم کرد که در مقابل 2میلیون سهم مزبور توسط صندوق سرمایهگذاری بازارگردانی ملت جمعآوری شد.
در نماد بانک خاورمیانه نیز دو سهامدار عمده یعنی سرمایهگذاری سمند و سرمایهگذاری تامین آتیه مسکن، به حمایتهای خود ادامه دادند و هر کدام به ترتیب یک میلیون سهم و 800هزار سهم «خاور» را خریداری کردند.
همچنین در این روز خرید یک میلیون و 600هزار سهم بانک پارسیان توسط گروه مالی بانک پارسیان و جمعآوری 100هزار سهم بانک صادرات از سوی صندوق سرمایهگذاری بازارگردانی سپهرصادرات از جمله دیگر خریدهای صورت گرفته در نمادهای بانکی بود.
ب) شرکتهای فولادی: رصد خرید و فروشهای صورت گرفته در نمادهای فولادی نیز نشان از آن دارد که فولاد خوزستان همچنان شاهد خرید سهم از سوی سهامدار عمده روبهرو شد. سرمایهگذاری سامان مجد به عنوان سهامدار عمده «فخوز» در حالی از هفته گذشته بهطور متناوب به خرید سهام مزبور پرداخته که دیروز نیز این روند را با جمعآوری 400هزار سهم «فخوز» ادامه داد.
ج) شرکتهای شیمیایی: در میان نمادهای پتروشیمی نیز گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان نیز با خرید سهم از سوی سهامدار عمده همراه شد. در این روز حدود 300هزار سهم «پترول» توسط شرکت سرمایهگذاری مدبران اقتصاد خریداری شد. در همین راستا سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران نیز شاهد خرید 400هزار سهم از سوی گروه سرمایهگذاری آتیه دماوند بود.
د) شرکتهای معدنی: خرید و فروشهای صورت گرفته در نمادهای معدنی نیز نشان از آن دارد که توسعه معادن و فلزات با حمایت سهامدار عمده روبهرو شد. بر این اساس بیش از 11میلیون سهم مزبور توسط صندوق توسعه معادن و فلزات آرمان جمعآوری شد. این در حالی است که معادن منگنز ایران با عرضه 2 میلیون سهمی از سوی گسترش سرمایهگذاری ایرانیان مواجه شد.