تاریخ: ۱۸ دی ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۳۵
بازدید: ۱۹۹
کد خبر: ۲۸۷۳۶۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

صادرات محصولات فولاد کویر به ۱۷ کشور دنیا/ طرح فولاد کویر برای تولید سالیانه ۸۰۰ هزار تن بیلت و بلوم فولادی آلیاژی/ سهم فولاد کویر از بازار فولاد طویل صنعتی و فولاد‌های ساختمانی کشور

صادرات محصولات فولاد کویر به ۱۷ کشور دنیا/ طرح فولاد کویر برای تولید سالیانه ۸۰۰ هزار تن بیلت و بلوم فولادی آلیاژی/ سهم فولاد کویر از بازار فولاد طویل صنعتی و فولاد‌های ساختمانی کشور
‌می‌متالز - احمد خوروش مدیرعامل مجتمع فولاد کویر اظهار داشت: فولاد کویر هم در تأمین نیاز‌های صنعتی و ساختمانی کشور و هم در صادرات سهم بازار خوبی دارد و حال حاضر این شرکت به ۱۷ کشور دنیا صادرات دارد. طرح توسعه فولاد کویر برای تولید فولاد‌های SBQ نیز در دست اجرا است که این طرح تا پایان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و تولید سالیانه ۸۰۰ هزار تن بیلت و بلوم فولادی آلیاژی را در این شرکت بزرگ بخش خصوصی شاهد خواهیم بود.

به گزارش می‌متالز، مدیرعامل مجتمع فولاد کویر در خصوص فعالیت‌های این مجموعه فولادی گفت: مجتمع فولاد کویر تولید خود را از سال ۱۳۸۶ آغاز کرده و این مجموعه تقریبا ۱۵ سال است که به تولید مقاطع فولادی می‌پردازد. خوشبختانه در حال حاضر مجموعه فولاد کویر وضعیت مناسبی دارد و امیدواریم که در ماه‌های پیش‌رو نیز شاهد تحولات مثبتی در زنجیره‌های تولید این مجموعه باشیم.

طرح توسعه مجتمع فولاد کویر

خوروش تصریح کرد: فولاد کویر در راستای گسترش فعالیت‌های خویش، تولید فولاد SBQ را مدنظر قرار داده که بهره‌برداری از این طرح توسعه تا پایان سال ۱۴۰۲ محقق خواهد شد. فولاد کویر با اجرای این طرح جدید به تولید سالیانه ۸۰۰ هزار تن بیلت و بلوم فولادی آلیاژی دست خواهد یافت.

مدیرعامل مجتمع فولاد کویر خاطرنشان ساخت: امیدواریم با توسعه و تولید فولاد SBQ بتوانیم بخش اعظمی از نیاز کشور به این نوع فولاد را برطرف کنیم. با توجه به سابقه شرکت فولاد کویر در تولید محصولات فولادی باکیفیت و حضور موفق این شرکت در بازار‌های صادراتی و از سوی دیگر نیاز کشور به فولاد‌های SBQ با بهره‌برداری از این طرح، نه تنها گامی در جهت خودکفایی صنعت فولاد کشور برداشته می‌شود، بلکه صرفه‌جویی ارزی نیز به دنبال خواهد داشت.

وضعیت تولید و صادرات فولاد کویر

مدیرعامل مجتمع فولاد کویر عنوان کرد: در وضعیت فعلی، تولیدکننده چیزی نزدیک به ۶۰ درصد فولاد طویل صنعتی کشور و ۴۰ درصد از فولاد‌های ساختمانی هستیم. از سویی دیگر، شرایط مناسبی نیز برای صادرات پیش آمده و در حال حاضر به حدود ۱۷ کشور دنیا صادرات داریم.

وی ادامه داد: مجتمع فولاد کویر در سال گذشته حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد از تولید خود را صادر کرد. این شرکت بزرگ‌ترین تولیدکننده میلگرد شاخه و کلاف در کشور است و خصوصاً با سرمایه‌گذاری بزرگ در تولید کلاف‌های صنعتی، علاوه بر تأمین نیاز‌های صنایع کشور، ارزش‌افزوده بالایی ایجاد کرده است.

رونق مجدد صادرات در کویر

خوروش بیان داشت: در سال جاری به دلیل ابلاغیه وضع عوارض بر صادرات محصولات فولادی در ابتدای سال، توقف کوتاهی را در بخش صادرات داشتیم با این حال به یمن تلاش کارکنان، بازار صادرات ما دوباره رونق یافت و به حالت اولیه خود بازگشت.

تشکیل شورای زنجیره آهن و فولاد

احمد خوروش رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران با استقبال از پیشنهاد تشکیل شورای آهن و فولاد گفت: با توجه به نیازی که در کل زنجیره آهن و فولاد احساس می‌شد، با هماهنگی تشکل‌ها قرار بر این شد که این زنجیره توسط یک شورا و به صورت واحد مدیریت شود. راه‌اندازی شورای زنجیره آهن و فولاد می‌تواند منافع کل زنجیره را به صورت کامل و عادلانه برآورده سازد. امیدواریم در این شورا از افراد بزرگ و موثر زنجیره آهن و فولاد استفاده کنیم و اتفاقات مثبتی برای کل این زنجیره رقم بخورد.

منبع: چیلان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده