به گزارش می متالز، بهروز اسودی در جلسه شورای معادن استان سمنان اظهار داشت: 23 میلیون تن میزان استخراج سالانه مواد معدنی از استان سمنان است.
وی تصریح کرد: 599 معدن فعال در استان در حال بهرهبرداری هستند که چهار هزار نفر اشتغالزایی دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه 40 درصد از استخراج گچ کشور از استان سمنان انجام میپذیرد، گفت: 60 درصد نمک کشور از استان تأمین میشود.
اسودی ادامه داد: استان سمنان رتبه اول کشور از نظر استخراج زئولیت با میزان 95 درصد را به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: 152 محدوده در حال اکتشاف در استان سمنان وجود دارد که پروانه کشف برای آنها صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اضافه کرد: استان سمنان با گستره بیش از 97 هزار کیلومترمربعی دارای 2.5 میلیارد تن ذخیره زمینشناسی و بیش از 600 میلیون تن ذخیره قطعی مواد معدنی است.
علیرضا آشناگر، استاندار سمنان نیز در جلسه شورای معادن استان سمنان اظهار داشت: برای تمدید پروانه بهرهبرداری معادن باید اطمینان حاصل شود که ادامه فعالیت آنها مشکل زیستمحیطی برای منطقه نداشته و به تمام تعهدات خود بهصورت کامل عمل کنند.
وی تصریح کرد: نیاز است تا سهم منطقه توسط این واحدها برای توسعه زیرساختها بهصورت کامل پرداخت شود.
استاندار سمنان افزود: تمدید پروانه و ادامه فعالیت واحدهای معدنی منوط به این مهم است که طرح پیوست اجتماعی ویژه این واحدها تدوین و تهیه شده و پس از ارائه آن نسبت به بندهای آن متعهد شوند.
در این جلسه در خصوص سلب صلاحیت و تعطیلی موقت حدود 10 معدن استان تبادلنظر شد.
تعیین تکلیف حقوق دولتی معاونی که امکان فعالیت معدنی نداشتهاند، بررسی مسائل محیطزیست، راه، آب و منابع طبیعی معدن بوکسیت تاش، بررسی فعالیت معدن گچ شاه مردان سرخه و بررسی محاسبه حقوق دولتی برخی معادن از دیگر دستور کار این نشست است.