تاریخ: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۰۸:۲۹
بازدید: ۲۱۱
کد خبر: ۳۱۳۴۶۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

ابراز امیدواری کارگران سیمان آباده برای دریافت مطالبات معوقه

ابراز امیدواری کارگران سیمان آباده برای دریافت مطالبات معوقه
‌می‌متالز - کارگران کارخانه سیمان آباده ابراز امیدواری کردند با حضور استاندار در محل کارشان و دیدار با شماری از همکارانشان، موضوع معوقات مزدی آن‌ها بعد از سال‌ها حل شود.

به گزارش می‌متالز، یکی از کارگران کارخانه سیمان آباده در تماس با خبرنگار ایلنا، از دیدار روز چهارشنبه گذشته استاندار فارس با شماری از کارگران این کارخانه خبر داد.

از قرار معلوم، حضور محمدهادی ایمانیه (استاندار فارس) به دنبال پیگیری‌های کارگران کارخانه سیمان آباده در این کارخانه در حالی صورت گرفت که در نتیجه آن استاندار قول حل مشکلات چندین‌ساله کارگران این کارخانه را داده است.

هم اکنون در کارخانه سیمان آباده نزدیک به ۱۸۰کارگر به صورت قراردادی مشغول کارند که با وجود معوقات مزدی و بیمه‌ای چندین ماهه نگران تامین نیاز‌های خانواده‌های خود هستند، اما علارغم پیگیری‌های زیاد، هنوز مشکلات این کارگران برطرف نشده است.

کارگران این کارخانه امیدوارند بعد از سال‌ها بلاتکلیفی با حمایت و پیگیری شخص استاندار فارس بتوانند به مطالبات مزدی معوق خود برسند.

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم