تاریخ: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۵:۰۷
بازدید: ۱۵۹
کد خبر: ۳۱۷۵۶۳
سرویس خبر : آهن و فولاد

سهم ۳۰ درصد سودآوری بازار سرمایه از زنجیره فولاد

سهم ۳۰ درصد سودآوری بازار سرمایه از زنجیره فولاد
‌می‌متالز - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به سهم بیش از ۳۰ درصدی سودآوری بازار سرمایه از زنجیره فولاد گفت: صنعت فولاد در بازار سرمایه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش می‌متالز، مجید عشقی امروز در اولین همایش تخصصی تاب‌آوری در صنعت فولاد ایران گفت: به خودمان می‌بالیم که چنین صنعتی در کشور ما ایجاد شده است و با وجود همه موانع و دشمنی‌ها بر سر راه توسعه کشور، با جان و دل در تلاش هستیم.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: ناامید کردن مردم از پیشرفت و توسعه بزرگ‌ترین آفت است.

وی با اشاره به اینکه برای بررسی چالش‌ها باید دائما گفتمان داشته باشیم، افزود: در بخش‌های مختلف مجلس، بورس دولتی و خصوصی اهداف یکی است، ولی در مسیر اختلاف نظر وجود دارد که علت آن نبود گفتمان است، لذا باید مسائل به صورت دائم پیگیری شود تا بتوانیم سیاست‌گذار را برای سیاست‌گذاری درست متقاعد کرد.

عشقی اظهار داشت: خصوصی‌سازی و ورود بخش خصوصی به صنعت فولاد و تشکیل بورس کالا و همچنین ایجاد سازوکار رقابتی برای بازار فولاد در دهه ۸۰ باعث توسعه قابل توجه صنعت فولاد شد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: در بازار سرمایه یک چهارم بازار سرمایه را صنعت فولاد تشکیل می‌دهد و بیش از ۳۰ درصد سودآوری بازار سرمایه از زنجیره فولاد تامین می‌شود.

وی افزود: ما در بازار سرمایه از جهت تامین مالی فولاد و زنجیره آن اولویت داریم، ضمن اینکه بحث حفظ سرمایه‌گذاری هم برای ما دارای اهمیت است.

عشقی اضافه کرد: در ۲ سال گذشته معافیت مالیات از محل سود انباشته باعث شد تا منابع به بازار سرمایه برگردد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بیان داشت: در سازمان بورس تلاش می‌شود که مصرف انرژی تمام شرکت‌های بورسی بررسی شود.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری از محل سود شرکت‌ها از اولویت سازمان بورس است، گفت: همواره در بورس کالا تأمین نیاز داخل اولویت بوده است.

عشقی گفت: سیاست‌گذار تصور می‌کند با قیمت‌گذاری دستوری می‌تواند مشکلات را حل کند، اما این راهکار موفقی نیست.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: منافع میلیون سهامدار و سهامدار عدالت به صنعت فولاد و دیگر فلزات وابسته است.

وی ادامه داد: تداوم تولید شرکت‌های فولادی در بلندمدت نیازمند سرمایه‌گذاری قابل توجهی از سود حاصل در طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌ها است.

عشقی با اشاره به لزوم حفظ سرمایه‌گذاری در صنعت فولاد بیان داشت: ما هر سال بخشی از شرکت را تقدیم سهامدار می‌کنیم که قابل بازگشت نیست، بنابراین اگر بخواهیم شرکت‌ها به تولید خود در بلندمدت ادامه دهند، باید بخش عظیم سود‌ها را سرمایه‌گذاری کنیم.

وی اظهار داشت: برای بزرگترین شرکت فولادی باید حدود ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری شود که اگر با هزینه اصطکاک در نظر بگیریم می‌توان طی ۲۰ سال آن را رفع کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده