به گزارش میمتالز، سقف قیمت این ارز در هفته گذشته رقم ۵۱هزار و ۳۰۰ تومان در بازار روز چهارشنبه بود که با فرا رسیدن بازار روز پنجشنبه این نرخ دچار تعدیل شد و در نهایت هر برگ از این اسکناس آمریکایی در واپسین معاملات روز ۲۷ مهر ماه با حدود ۱۵۰ تومان افت نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۵۱هزار و ۱۵۰ تومان به فعالیت هفتگی خود پایان بخشید. به عقیده عدهای از کارشناسان با توجه به تداوم یافتن تنشها در نوار غزه و به تبع آن افزایش سطح انتظارات تورمی در میان افراد جامعه، کانال قیمتی ۵۱هزار تومانی را میتوان محل جدید نوسان نرخ شاخص ارزی دانست. البته این در صورتی است که نهاد بازارساز با اتکا به ذخایر ارزی خود اقدام به کنترل بازار نکرده و با عملیات ارزپاشی نرخ ارز را پایین نیاورد.
در بازار روزهای پایانی هفته گذشته روند قیمت سکه طلا نیز کاهشی بود. هر قطعه سکه طلا ضرب امامی در بازار عصر روز پنجشنبه ۳۳۰هزار تومان نسبت به نرخ روز پیشین افت کرد و در رقم ۲۸ میلیون و ۹۵۰هزار تومان به فروش رسید.
با شروع درگیریهای نظامی در نوار غزه، قیمت دلار آزاد در هفته سوم مهر ماه دچار نوسانات چشمگیری شد. در راستای نوسانات ذکر شده هر برگ دلار آزاد در حوالی روزهای ۱۷ و ۱۸ مهر ماه به سطوح قیمتی کانال ۵۳هزار تومانی رسید. اما با گذشت زمان و اتمام هفته سوم مهر، شاخص ارزی دچار افت قیمت شد. روند کاهشی جدید دلار به بازار هفته پایانی مهر نیز سرایت کرد. هر برگ از این اسکناس آمریکایی در نخستین معاملات هفته گذشته فعالیت خود را در رقم ۵۱هزار و ۳۰۰ تومان آغاز کرد. روند کاهشی جدید دلار نرخ این ارز را در روزهای میانی هفتهای که گذشت به کانال ۵۰هزار تومانی و بازه قیمتی ۵۰هزار و ۲۰۰ تا ۵۰هزار و ۵۰۰ تومان بازگرداند. اما پس از انتشار اخبار هولناک در رابطه با موج جدید حملههای نظامی به نوار غزه و همچنین واکنش رسمی مقامات کشور، نمودار قیمت دلار مجددا تغییر فاز داد و افزایشی شد. در روز چهارشنبه ۲۶ مهر دلار در سطح قیمتی روز ابتدایی هفته یعنی رقم ۵۱هزار و ۳۰۰ تومان معامله شد. در روز پنجشنبه نیز قیمت دلار با تعدیل نرخ ۱۵۰ تومانی در رقم ۵۱هزار و ۱۵۰ تومان به فعالیت خود پایان داد. حال باید دید با توجه به اتمام فعالیت هفتگی دلار در کانال ۵۱هزار تومانی، بازارساز تغییر بازه نوسان دلار را خواهد پذیرفت یا مجددا با تقویت بخش عرضه نرخ را کاهش میدهد.
منبع: دنیای اقتصاد