به گزارش میمتالز، در راستای بیانیه گام دوم مبنی بر مردمی کردن اقتصاد و حرکت جهادی و دانشبنیان در استفاده از ظرفیتها، نیروی انسانی مستعد و کارآمد در بهرهبرداری از فرصتهای دریایی کشور، سیاست تقویت صندوقهای پژوهش و فنآوری بهویژه در استانهای ساحلی، توسعه زیستبوم کارآفرینی و رشد اقتصاد دریا در دستور کار صندوق توسعه صنایع دریایی قرار دارد.
به اینمنظور، مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی و مدیرعامل صندوق پژوهش و فنآوری مازندران با تنظیم و امضای تفاهمنامه همکاری، فصل جدیدی از مشارکت و همکاری را آغاز کردند.
براساس این توافقنامه، طرفین موافقت کردند که در طرحهای فنآور، نوآور و صنعت دانشبنیان مشارکت کرده و در فعالیتهای مرتبط با بررسی تقاضاهای متقاضیان در حوزه اقتصاد دریا، همکاریهای لازم را بهعمل خواهند آورد.
«محمد محمودی» مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی یکی از حلقههای اصلی و بنیادین پیشرفت در حوزه اقتصاد دریا را شبکه سازی میان ذینفعان و افزایش تعامل با افراد دارای خلاقیت و سازمانهای مبتنی بر دانش دانست و گفت: صندوق توسعه صنایع دریایی علاقمند است با استفاده از قابلیتهای صندوق پژوهش و فنآوری مازندران و با توسعه همکاری آتی با دیگر صندوقهای پژوهش و فنآوری بهویژه در استانهای ساحلی، گامی مثبت در جهت رشد و تعالی اقتصاد دریا بردارد.
همچنین «سیدجعفر هاشمی» مدیرعامل صندوق پژوهش و فنآوری استان مازندران، این همکاری و مشارکت را مغتنم دانست و گفت: صندوقهای پژوهش و فنآوری میتواند نقش مهمی در پیشرفت استان داشته باشد و صندوق مازندران با تعاملات سازنده با فعالان استان، در شناسایی فرصتهای محلی موفق بوده و از رشد مطلوبی برخوردار است.
وی افزود: برای همکاری با صندوق توسعه صنایع دریایی در اجرای سیاستهای توسعهای پیشگام بوده و امیدوار است با پشتیبانی خلاقیتهای فردی و توسعه طرحهای فنآورانه بتواند در رشد و توسعه اقتصاد دریا موثر و همراه صندوق توسعه صنایع دریایی باشد.
منبع: شاتانیوز