به گزارش میمتالز، با تعدادی از غرفه داران درباره این نمایشگاه گفتگو و نظرات آنان درباره شرایط برگزاری و میزبانی، بازار و سفارشات، مشتریان، حمایتها و ... منعکس شد که مشروح آن در ادامه میآید:
محدثه محمودزاده، مدیر شرکت استون آرت در ارزیابی خود از برگزاری نمایشگاه گوهرسنگ گفت: این نمایشگاه نتایج مطلوبی از جمله فراهم شدن امکان معرفی محصولات، تبادل فعالیتهای انجام شده میان غرفه داران و درنتیجه گرفتن ایدههای مختلف و نیز معرفی انواع گوهرسنگ در نمایشگاه داشت.
وی افزود: برگزاری مسابقات هم عالی بود و موجب شناساندن گوهرسنگهای شهر فرودس به جامعه و شرکت کنندگان و گوهرتراشانی شد که از شهرهای دیگر حضور یافته بودند. موضوع دیگر، با توجه به دریافت نشدن هزینهای بابت حضور در مسابقات و نمایشگاه از نظر اسکان سه روزه و پذیرایی، شرکت کنندگان برای حضور بیشتر ترغیب شدند.
محمود زاده خاطر نشان کرد: از نظر بازاریابی نمایشگاه نیز، خوشبختانه تعدادی بازدیدکننده که کمتر عقیق شجر دیده بودند، سفارش عمده دادند.
جلال محمدزاده، مدیر شرکت پارس گوهر فردوس با اشاره به اینکه حضور در نمایشگاه از نظر اسکان، غذا و خدمات مناسب بود، گفت: حضور شرکت کنندگان از شهرهای دیگر به فردوس سبب شد تا آنها دیدگاه مثبتی نسبت به سنگهای موجود و توانمندیهای گوهرتراشها پیدا کنند.
وی ادامه داد: حضور مسوولان و کارشناسان ادارات استان در نمایشگاه موجب ایجاد انگیزه برای غرفه داران و شناخته شدن این صنعت شد. همچنین با توجه به وجود معادن سنگ، این فرآیند موجب میشود محصولات بیشتری تولید کنیم.
خداداد مردای رمضانی، از شرکت تاج گوهر فردوس بیان داشت: در این نمایشگاه، مشاوران، کارشناسان و خبرنگاران مختلف بازدید کردند، از نظراتشان استفاده کردیم. همچنین حضور افراد از شرکتهای دیگر موجب همفکری برای مشاوره و خرید ابزار مورد نیاز شد.
وی پیشنهاد داد: امیدواریم ایمیدرو و طرح گوهرسنگ کشور، ما را حمایت کنند تا مسیر صادرات باز شود. همچنین، نمایندگانی از شرکت ها، محصولات را به صورت کلی و تضمینی خریداری کنند تا امکان خرید دستگاه برایمان فراهم شود. موضوع دیگر اینکه در شهرهای بزرگ، نمایشگاه گوهرسنگ برای معرفی محصولات به مردم و گردشگران برگزار شود.
ایل بیگی، مسوول غرفه آگات پارساوا با بیان اینکه نمایشگاه مذکور تعاملی بین فعالان گوهرسنگ ایجاد کرد، گفت: این تعامل موجب شد تا بتوانیم سنگ مورد نیاز را تهیه کنیم و در این حین، آموزشهایی تبادل شود و خرید و فروش صورت گیرد.
وی ادامه داد: اگر نمایشگاههای بیشتری با حضور فعالان گوهرسنگ در سطح کشور برگزار شود، سطح تعامل گستردهتر میشود و درنتیجه، به توسعه مهارتها و ارتقای ایدهها منجر خواهد شد.
ایل بیگی تصریح کرد: اقدام ایمیدرو در برگزاری نمایشگاه و مسابقات ارزشمند بوده است. امیدواریم نظیر این نمایشگاه در سایر شهرها برگزار شود تا با معادن و سنگهای دیگر مناطق آشنا شویم. همچنین، برگزاری چنین نمایشگاههایی موجب میشود تا افرادی که به صورت خانگی کار میکنند آثار خود را در نمایشگاه عرضه کنند.
حسین خرمی، مدیرعامل شرکت سلطان کویر اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه، تلنگری به گوهرتراشهای منطقه خراسان بود تا خود را محک بزنند و بین فعالان این حوزه از سراسر کشور تبادل صورت گیرد. امیدوارم این اتفاق در آینده تکرار شود.
وی افزود: از نظر نمایشگاه، اسکان، پذیرایی و ... نسبت به رویدادهای دیگر خیلی مطلوب بود. مسوولان لطف کردند و چند بار برای رفع مشکل در نمایشگاه حضور یافتند.
مهدی شریفی، مدیر شرکت گوهرسرای کویر فردوس با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه سبب گسترش یافتن و شناخته شدن صنعت گوهرسنگ میشود، گفت: در این نمایشگاه، گرچه بازدید کننده محلی و عمومی نداشتیم، اما مسوولان دولتی، تاجران و فعالان این صنعت حضور یافتند و تا حدودی سفارشهایی به صورت عمده صورت گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به وجود مشکلاتی در بازار فروش، امیدواریم ترتیبی صورت گیرد تا محصولات این صنعت به جامعه معرفی شود. همچنین، توسعه این صنعت، نیاز به حضور در نمایشگاههای بین المللی است.
منبع: ایمیدرو