به گزارش می متالز، خیرالله خادمی اظهار کرد: به دستور وزیر راه و شهرسازی بنده در استان خوزستان جهت هماهنگی بخشهای مختلف وزارت راه و شهرسازی مستقر شدهام.
وی با بیان اینکه صبح امروز جلسه ستاد بحران وزارت راه و شهرسازی در استان خوزستان با حضور همه مدیران برگزار شد، یادآور شد: در این جلسه آخرین وضعیت، اقدامات در حال انجام و ... برای بازنگهداشتن مسیرهای ریلی و راههای جادهای استان مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ادامه داد: بعد از اینکه سطح آب پایین بیاید تجهیزات مورد نیاز جهت تعمیر و بازسازی جادهها در این مناطق تامین خواهد شد.
خادمی بیان کرد: در حال حاضر خیلی از جادههای استان خوزستان زیر آب رفته است به عنوان نمونه مسیر ارتباطی 30 محور روستایی که 120 روستا را شامل میشود زیر آب رفته است.
وی با اعلام اینکه محور اندیشمک - اهواز به عنوان یک بزرگراه که بنادر خوزستان را به لرستان متصل میکرد زیر آب رفته است گفت: مسیر اهواز - دزفول - شوشتر - اندیمشک جایگزین این محور شده که البته با توجه به تردد 42 هزار وسیله نقلیه در مسیر اندیمشک - اهواز انتقال این تعداد خودرو باعث ایجاد ترافیک در محور شوشتر خواهد شد.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه از مردم میخواهیم در محور اهواز - اندیمشک - شوش تردد نکنند اظهار کرد: با توجه به ترافیک سنگین این محور احتمال بروز تصادفات وجود دارد.
خادمی همچنین با بیان اینکه جاده اهواز - آبادان هنوز باز است اما در معرض خطر قرار دارد، تصریح کرد: در صورت ورود آب بیشتر این جاده نیز مسدود خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به بخش ریلی استان خوزستان اشاره کرد افزود: مسیر ریلی اهواز - اندیمشک در منطقه بامدژ قطع شده و حدود 20 کیلومتر مسیر ریلی را آب گرفته است در واقع مسیر ریلی جنوب - شمال خوزستان قطع شده و از مبدا این استان به مرکز کشور تردد قطار نداریم.
خادمی با اشاره به اینکه مسیر ریلی اهواز - بندر امام - خرمشهر را برای تبادل باری باز نگه داشتهایم بیان کرد: مسافرانی که از تهران و سایر نقاط کشور به سمت اهواز میآیند در اندیمشک از قطار پیاده شده و با استفاده از حمل و نقل ترکیبی (اتوبوس) به اهواز منتقل میشوند.
وی با بیان اینکه حفاظت از شهرهای استان خوزستان به زیرمجموعههای وزارت راه و شهرسازی اضافه شده است گفت: به عنوان مثال حفاظت از شهر سوسنگرد به عنوان یکی از پرمخاطرهترین شهرهای این استان به اداره راه و شهرسازی خوزستان واگذار شده است. پرسنل بخش خصوصی با همکاری کارمندان اداره کل راه و شهرسازی سیلبندی به طول حدود 8 کیلومتر دور شهر سوسنگرد احداث کردهاند که کاری بسیار بزرگ به شمار میآید.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه حفاظت از شهرهای خرمشهر، آبادان، شادگان به اداره کل بنادر و دریانوردی واگذار شده، گفت: هم اکنون حدود 1000 دستگاه ماشینآلات سنگین راهداری، بنادر و ... در بحث کمکرسانی به شهرهای مختلف استان خوزستان فعال هستند که سیلبند، تغییر مسیر سیلبند و خدمات بازنگه داشتن راهها را ارائه میدهند.