به گزارش میمتالز، بهروز محبینجمآبادی، با اشاره به بیانیه سازمان برنامه و بودجه در خصوص مصوبات کمیسیون تلفیق، گفت: آقای رئیس جمهور زمانی که در موقعیت کاندیدای ریاست جمهوری بودند، خودشان متوجه شدند که حقوقهای متنوع و متفاوتی در کشور داریم.
نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آقای رئیس جمهور تاکید داشتند که ما زیر یک سقف چند مدل شرایط استخدامی با حقوقهای مختلف داریم، بیان کرد: به واقع این وظیفه دولت بوده تا در این زمینه تعیین تکلیف داشته باشد؛ همچنین شورای حقوق و دستمزد برای این مهم به وجود آمده که دستگاهی با حضور در این شورا، مشکل خود را مطرح کرده و دولت این مشکل را حل کند.
محبینجمآبادی با بیان اینکه متاسفانه شاهد اوضاع نابه سامان حقوقی در حوزههایی نظیر جهاد کشاورزی، راهداری و وزارت کشور هستیم، تاکید کرد: همچنین توجه به موضوع فوق العاده خاص برای پرستاران مدتهاست مورد تاکید بوده، اما دولت هیچ اقدام عملیاتی را در این بخش انجام نداده است، از این رو مجلس باید به این بخش ورود میکرد.
وی با بیان اینکه تبعضات در پرداخت حقوق به یکی از معضلات مردم تبدیل شده است، ادامه داد: بسیاری از کارمندان در زمینه حقوقشان شرایط بسیار نابهسامانی دارند بنابراین تجمیع این مسائل، مجلس و کمیسیون تلفیق را به جایی رساند که برخی از تصمیمات حقوقی را در بودجه سال آینده اتخاذ کند.
محبینجمآبادی بیان کرد: توقع ما از دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه این است که به جای بی توجهی به این مشکلات و ادبیات به کار گرفته در واکنش به اقدامات مجلس، به عنوان مسوولینی که به مردم وعده داده اند، به وظایف خود عمل کنند.
وی تاکید کرد: موضعگیری آقای منظور درباره تامین منابع افزایش حقوقهای صورت گرفته در بودجه کاملا طبیعی است، اما سوال ما از دولت این است که وظیفه دولت در مواجه با تبعیضهای حقوقی چیست؟ اینکه مسوولین در مواجه با این موضوعات فقط بگویند نمیتوانند را که همه میتوانند انجام دهند، مسوولین باید راههایی را برای رفع مشکلات ابداع کنند.
محبینجمآبادی با بیان اینکه صرفه جویی در منابع یکی از اقداماتی است که دولت و سازمان برنامه و بودجه میتوانند آن را ملاک کار خود قرار دهند، اظهار کرد: حتما از این طریق میتوانیم منابع لازم را برای هرگونه افزایش حقوق در بودجه تامین کنیم.
وی با بیان اینکه درست است که دولت فعلی وارث ناترازی هاست، اما با وجود همه این مسائل، سکانداری را پذیرفته است، ادامه داد: دولت براساس مسوولیتهای خود باید با مردم صحبت کند و تا جایی که میتواند با همراهی مجلس مشکلات معیشتی مردم را برطرف کند. همواره این سوال مطرح است که اگر ما وارد حوزه حقوق و دستمزد برخی اقشار نشویم، به واقع اقدامات برجسته دولت در زمینه رفع مشکلات معیشتی مردم چه خواهد بود؟
محبی نجم آبادی با بیان اینکه مقام معظم رهبری توصیه داشتند که مشکلات معیشتی مردم باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: این جای سوال دارد که دولت در کدام بخش از بودجه سال آینده به صورت ویژه به مشکلات معیشتی مردم توجه کرده است؟