به گزارش می متالز، محمدرضا کشاورز؛ بیمه دی در دیداری با خبرنگاران از پرداخت ۴۰ درصد خسارات سیل اخیر به مبلغ ۱۰۰میلیون تومان خبر داد. به گفته وی قسمت اعظم خسارات سیل در قالب قراردادهای اتکایی واگذار شده است.
کشاورز همچنین صورتهای مالی بیمه دی را یکی از قویترین صورتهای مالی صنعت بیمه به لحاظ اخذ ذخایر کافی دانست و تصریح کرد: تلاش شده همه خسارات پرداخت شود و پرونده باز در این زمینه وجود نداشته باشد. مدیرعامل بیمه دی اعلام کرد: شرکت متبوع او در جمع شرکتهای دارای بحران و مشکل مالی قرار ندارد. زیان انباشته بیمه دی امسال به صفر میرسد و در مسیر سوددهی قرار میگیرد و حتی سود تقسیمی هم خواهد داشت.
محمدرضا کشاورز با بیان اینکه پرتفوی بنیاد شهید بیمه دی را به رتبه دوم شرکتهای خصوصی ارتقا داد، اذعان کرد: بنیاد شهید بابت پرتفوی بیمه درمان تکمیلی هزار میلیارد تومان به بیمه دی بدهکار است. کشاورز در این نشست با اشاره به قرارداد بیمه تکمیلی بنیاد شهید و امور ایثارگران (طرح جبران) اظهار کرد: با حمایتهای مدیران ارشد بنیاد شهید تاکنون روند اجرای قرارداد به خوبی طی شده است و با توجه به نظرسنجیهای انجام شده توانستهایم رضایت نسبی قشر خانواده شهدا و ایثارگران را کسب کنیم.
مدیرعامل بیمه دی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۹ درصد بیمهشدگان طرح جبران با مراجعه به مراکز درمانی خدمات مورد نیاز را دریافت کردهاند، متذکر شد: مراجع درمانی را تا پایان تیرماه و اسناد مستقیم خانواده را تا پایان آبانماه تسویه کردیم، اما به استانهای سیلزده دو ماه دیگر فرصت دادیم. وی در پاسخ سوالی در مورد صندوق گنجینه الماس عنوان کرد: همزمان با عملیاتی کردن سامانه جامع بیمههای زندگی، صندوق گنجینه الماس با اخذ مجوز از بورس راهاندازی و مراحل پذیرهنویسی انجام شد. کشاورز افزود: از ابتدای خردادماه ۹۷ منابع بیمههای عمر و سرمایهگذاری شرکت به این صندوق منتقل شده است و راهکاری برای جداسازی بیمههای عمر و غیرعمر محسوب میشود و در راستای پیوند بیمه دی با بازار سرمایه صورت گرفته است.
بیمه دی جزو معدود شرکتهای بیمهای است که توانسته با استفاده از ذخایر بیمههای عمر وارد عرصه سرمایهگذاری شود و در همین راستا صندوق گنجینه الماس را تاسیس کند.