به گزارش می متالز به نقل از اینوستینگ، بهای هر اونس طلا در نخستین معاملات بازار جهانی در هفته کاری جدید 0.3 درصد (معادل 3 دلار و 80 سنت) کاهش داشت و به سطح 1287 دلار رسید.
بهای هر اونس فلز زرد برای تحویل ماه ژوئن در بازار آتی کامکس نیویورک نیز 0.43 درصد (معادل 5 دلار و 55 سنت) افت کرد و به بهای 1289.95 دلار به فروش رفت. این فلز ارزشمند در هفته گذشته علیرغم نوسان پردامنه در نهایت بازده صفر درصد را برای خود به ثبت رساند.
پس از انتشار گزارش آمارهای اقتصادی بانک خلق چین در روز جمعه و سبقت این آمار از تمامی تخمینها و انتظارات تمایل برای ریسکپذیری در بین معاملهگران افزایش یافت.
مازاد تجاری چین در ماه مارس فراتر از پیشبینیها بود و بر اساس دادههای رسمی صادرات این کشور در ماه مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل 14 درصد افزایش یافته که بسیار فراتر از پیشبینی رشد 7.3 درصدی بود.
این آمار مناسب اقتصادی نگرانیها از کاهش رشد اقتصادی را تلطیف کرد و حمایت ویژهای از رشد بازارهای سهام آسیایی به عمل آورد. بازار شانگهای کامپوزیت چین و SZSE هر کدام یک درصد رشد کردند و بازارهای سهام هنگکنگ و ژاپن نیز به رشد 0.5 درصدی بسنده کردند.
سهام و سایر داراییهای ریسکپذیر در نقطه مقابل طلا قرار دارند. و افزایش تمایل ریسکپذیری تقاضا برای داراییهای امن از جمله طلا را کاهش داده و به افت قیمت آن میانجامد.
پیشرفت مذاکرات تجاری چین و آمریکا هم تمایل سرمایهداران برای ورود به بازار و کسب سود بیشتر را افزایش داده است. بر اساس گزارشات هفته گذشته دو طرف توافق کردند که به مکانیزم جدید برای نظارت بر تمامی قراردادهای تجاری بین دو کشور در آینده برسند.
استیو منوچین وزیر خزانهداری آمریکا در حاشیه نشست مطبوعاتی صندوق بینالمللی پول گفت که دو کشور تعهدات مشخصی را برای رسیدن به این توافق پذیرفتهاند. وی افزود که امیداوار است این مکانیزم دو سویه عمل کند. " انتظار میرود راهکار جدید نظارتی تعهدات دو طرف را ارج نهد و در صورتی که از تعهدات خود تخطی کنیم پیامدهای معلومی در انتظارمان باشد و این سیاست دوطرفه خواهد بود". وی همچنین از لزوم مذاکرات مسقیم بیشتر خبر داد.
مساله پیچیده برگزیت در هفته جاری تاثیر چندانی بر ریسکهای بازار جهانی نخواهد گذاشت و دلیل آن تعطیلی پارلمان این کشور تا 23 آوریل (8 روز بعد) است.