تاریخ: ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۰:۵۳
بازدید: ۱۵۸
کد خبر: ۳۳۶۸۳۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

شایعه تغییر وزیر اقتصاد کذب است

شایعه تغییر وزیر اقتصاد کذب است
‌می‌متالز - در پی انتشار برخی اخبار مبنی بر تغییر احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در بعضی از اکانت‌های ضددولت، پیگیری نشان می‌دهد که این خبر غیرواقعی و کذب است.

به گزارش می‌متالز، به نظر می‌رسید دمیدن به التهاب در بازار اقتصادی و ارزی از دلایل انتشار این شایعات است و با عنایت به شراط حساس فعلی، به احتمال زیاد با برخورد قضایی مواجه خواهد شد.

خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت نیز در واکنش به این اخبار در پیامی تأکید کرد: "تروریست‌های اقتصادی همپای تروریست‌های حملات دمشق و چابهار مشغول بمباران افکار عمومی با خبر کذب هستند.

افزایش نااطمینانی و دامن‌زدن به انتظارات تورمی، مهمترین راهبرد آنها در این روز‌ها است. القاء تزلزل در تیم اقتصادی دولت با تولید اخبار جعلی را باید در این چارچوب تحلیل و ردیابی کرد. "

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم