تاریخ: ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۳۶
بازدید: ۴۰
کد خبر: ۳۴۱۹۶۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل استان صمت گیلان اعلام کرد؛

ایجاد اشتغال برای حدود ۱۳ هزار گیلانی در دولت سیزدهم

‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان گیلان از صدور ۴۳۶ پروانه بهره‌برداری در استان خبر داد و گفت: اشتغال حدود ۱۳ هزار گیلانی در دولت سیزدهم فراهم شد.

به گزارش می‌متالز، «تیمور پورحیدری» مدیرکل صمت استان گیلان، با اشاره به خدمات دولت سیزدهم در بخش صنعتی گیلان اظهار کرد: در دولت سیزدهم ۴۳۶ واحد صنعتی گیلان موفق به اخذ پروانه بهره‌برداری صنعتی شده‌اند.

وی شتاب و تکاپوی خدمت رسانی دولت سیزدهم در بخش صنعت را رو به رشد دانست و افزود: باتوجه به فضای تحریم و وجود چالش‌های دشوار اقتصادی؛ بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صنعتی در مدت ۳ ساله دولت سیزدهم در گیلان انجام شده که حکایت از حمایت و سیاستگذاری مطلوب دولت در این بخش دارد.

مدیرکل صمت استان گیلان، عمده سرمایه‌گذاری انجام شده را در صنایع فلزی، قطعات خودرویی، چوب و اوراق فشرده و همچنین صنایع شیمیایی اعلام و اضافه کرد: علاوه بر این واحد‌های ایجادی، برخی از کارخانجات موجود قبلی نیز نسبت به تکمیل خطوط و افزایش تولید در قالب طرح توسعه در این مدت اقدام نموده‌اند که تعداد طرح‌های توسعه‌ای انجام شده به ۴۱ مورد می‌رسد.

وی راه‌اندازی نهضت احیا واحد‌های تولیدی را یکی دیگر از ابتکار عمل‌های دولت ریاست جمهوری شهید خدمت برشمرد و خاطرنشان کرد: این موضوع با تشکیل ستاد احیا با هدف بهره‌مندی بهینه از سرمایه‌گذاری‌های قبلی انجام شده و جلوگیری از هدر رفت منابع اقتصادی در استان گیلان و سایر استان‌ها انجام شد که دستاورد آن، راه‌اندازی مجدد ۱۱۶ واحد تولیدی کوچک و متوسط در استان بود.

به گفته پورحیدری در دولت سیزدهم با تشکیل کمیته ویژه احیا، بالغ بر ۳۲۲ واحد راکد دیگر نیز شناسایی و آسیب شناسی شده‌اند، که بخش اعظمی از آنها قابلیت احیا را دارند و به تدریج به آن ۱۱۶ واحد احیا شده اضافه خواهند شد.

گفتنی است، هم اکنون یک هزار ۸۳۰ واحد صنعتی و افزون بر ۱۷ هزار واحد تولیدی- صنفی در گیلان فعالیت دارند و صنعت گیلان در زمینه انواع مقاطع فولادی و مفتول‌های مسی، صنایع سلولزی اوراق فشرده چوبی و پالت سازی؛ صنایع دارویی، لوازم خانگی کوچک، نساجی و پوشاک و صنعت کیک و کلوچه جزو استان‌های سرآمد محسوب می‌شود.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد