تاریخ: ۲۳ تير ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۹:۵۹
بازدید: ۳۰
کد خبر: ۳۴۵۶۹۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

طلای جهانی در قله ماند

طلای جهانی در قله ماند
‌می‌متالز - قیمت طلا در روز جمعه (۱۲ جولای) بالای ۲۴۰۰ دلار در هر اونس بود و سومین افزایش هفتگی متوالی خود را در پیش گرفت، زیرا سرمایه‌گذاران مطمئن شدند که فدرال‌ رزرو ایالات‌ متحده در مسیر کاهش نرخ بهره به زودی قرار دارد.

به گزارش می‌متالز، هر اونس طلا در ۲۴۱۷ دلار و ۳۶ سنت ثابت بود. شمش برای هفته تاکنون یک درصد افزایش داشته است. معاملات آتی طلای آمریکا عمدتاً بدون تغییر در ۲۴۲۰ دلار و ۷۰ سنت فروخته شد.

پس از کاهش غیرمنتظره قیمت‌های مصرف‌کننده در ایالات‌ متحده، قیمت طلا روز پنجشنبه به بالاترین حد خود از ۲۲ مه رسید. داده‌ها این دیدگاه را تقویت کرد که روند کاهش تورم از سر گرفته شده است و امید‌ها برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو را افزایش داد.

کارشناسان اظهار کردند که احتمال کاهش نرخ در سال جاری، احتمالاً در اوایل سپتامبر، بالاست.

جیم ویکوف، تحلیلگر ارشد بازار در کیتکو متالز گفت گزارش شاخص قیمت تولیدکننده داغ‌تر از حد انتظار بود و این بر فشار فروش افزود.

قیمت‌های تولیدکننده ایالات‌ متحده در ماه ژوئن نسبتاً افزایش یافت که بیشتر تأیید کرد که تورم روند نزولی خود را از سر گرفته است و کاهش نرخ بهره در سپتامبر را تقویت کرد.

بر اساس گزارش CME FedWatch Tool، بازار‌ها اکنون با احتمال ۹۴ درصد کاهش نرخ در ماه سپتامبر قیمت‌گذاری می‌کنند. نرخ بهره پایین‌تر، هزینه فرصت نگهداری شمش بدون بازده را کاهش می‌دهد.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، قیمت هر اونس نقره پس از صعود به بالاترین حد یک ماهه در روز پنجشنبه با ۱.۵ درصد کاهش به ۳۰.۹۵ دلار رسید. پلاتین با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۰۰۳ دلار و ۱۰ سنت و پالادیوم با ۱.۸ درصد کاهش به ۹۷۶ دلار و ۶۳سنت رسید. قرار بود هر دو فلز کاهش هفتگی را ثبت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده
واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی جهت ساخت نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر به ایرالکو و بهره‌برداری از فاز نخست پروژه ۸۰ مگاواتی مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران
با حضور سهامداران عمده و اعضای هیات مدیره ایرالکو، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، مدیر امور اراضی استان مرکزی و مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای باختر انجام شد؛

واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی جهت ساخت نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر به ایرالکو و بهره‌برداری از فاز نخست پروژه ۸۰ مگاواتی مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران