به گزارش میمتالز، رحیم زارع درباره راهکارهای تقویت بازار سرمایه گفت: اتفاقاتی که در سالهای گذشته در بورس افتاد، باعث شده انگیزه مردم برای سرمایهگذاری در بورس کم شود؛ بنابراین باید با آسیب شناسی مسائل که در بازار سرمایه اتفاق افتاد اصطاحا طرحی نو در انداخت.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود:اگر وضعیت اقتصادی کشور اصلاح شود طبیعتا وضعیت بورس نیز تغییر میکند که بدیهی است برای انجام این مهم، باید مجموعه اقدامات و سیاستهای هماهنگ انجام شود. بطور مثال با این وضعیت سیستم بانکی نمیتوان سرمایههای قابل توجهی به بورس هدایت کرد.
این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: یکی از عواملی که مانع از تقویت بورس میشود نرخگذاری دستوری است؛ بنابراین باید دولت جدید، برای تقویت بازار سرمایه تدبیری اتخاذ کند تا قیمت گذاری دستوری کنار گذاشته شود.
زارع تاکید کرد: رفع ناترازیهای بانکی، ثبات نرخ ارز، حل مشکل کسری بودجه و فراهم کردن شرایط مناسب تولید و صادرات از عوامل مهم برای تقویت بازار سرمایه است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم، یادآور شد: با موافقت نمایندگان بند (س) تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ در زمینه معافیتهای مالیاتی شرکتها در سال جاری تدوام مییابد که چراغ سبزی برای تقویت بورس محسوب میشود در هر صورت با لحاظ نکات مذکور زمینه جذب سرمایهها حتی سرمایههای خرد مردم در بازار سرمایه فراهم میشود و میتوان با استفاده از ظرفیت بورس مردم رای برای جهش تولید مشارکت داد.
منبع: خبرگزاری تسنیم