به گزارش می متالز، عارف ابراهیمی در کرمانشاه اظهار داشت: این پهنهها شامل مواد فلزی در شرق استان، قیر طبیعی در غرب استان و پهنه میانی در روانسر، اسلامآباد غرب و هرسین تعریف شده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل مطرح نبودن استان کرمانشاه در بخش معدن عدم اکتشاف اصولی از بعد از انقلاب است افزود: این پنج پهنه در یک ماه آینده آزاد و براساس موارد قانونی به متقاضیان واگذار میشود.
رئیس خانه معدن استان کرمانشاه تأکید کرد: از مسئولان وزارت صمت درخواست میشود امسال هیچ واحد معدنی فعالی به دلیل عدم پرداخت حقوق دولتی در شورای عالی معدن و شورای عالی استانی سلب صلاحیت نشود.
ابراهیمی با اشاره به وجود ذخایر غنی و تنوع بسیار مناسب معدنی در کشور عنوان کرد: 20 نوع ماده معدنی با ذخیره 1.1 میلیارد تن در استان کرمانشاه شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه 225 پروانه بهرهبرداری در بخش معدن استان صادر شده است گفت: از این تعداد 125 معدن فعال و مابقی غیرفعال است و از این نظر استان کرمانشاه در حد متوسط کشوری قرار دارد.
رئیس خانه معدن کرمانشاه با بیان اینکه 75 درصد ذخیره قیر کشور مربوط به معادن قیر این استان است بیان کرد: سنگ تزیینی در هرسین و دولومیت در اسلامآباد غرب بهعنوان مواد معدنی استان کرمانشاه شهرت جهانی دارند و برای بهرهبرداری از این معادن 20 فقره تسهیلات مورد نیاز است.
ابراهیمی افزود: انتظار میرود از تسهیلاتی که سه سال پیش به معادن زغال سنگ زیرزمینی از محل وجوه اداره شده وزات صمت پرداخت شده است به معادن استان نیز اعطا شود که در این تسهیلات پروانه بهرهبرداری توسط صندوق بیمه در رهن میرود و در این صورت علاوه بر برطرف کردن مشکل وثیقه درصد سود یارانه دارد.